falconn32 Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #1 Futbol kulübüne başlamayı düşünüyorum. Arkadaşımın gittiği kulüpte sağlık raporu istenmiş lisans için. Sağlık ocağına gitsem verirler mi?
Futbol kulübüne başlamayı düşünüyorum. Arkadaşımın gittiği kulüpte sağlık raporu istenmiş lisans için. Sağlık ocağına gitsem verirler mi?
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 26 Nisan 2024 #2 falconn32 dedi: Futbol kulübüne başlamayı düşünüyorum. Arkadaşımın gittiği kulüpte sağlık raporu istenmiş lisans için. Sağlık ocağına gitsem verirler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bizim sağlık ocağı vermiyor hatta girişteki kapıya asmışlar spor için sağlık raporu verilmiyor diye. Ama sizin oradakiler verebilir yine de bir sormakta fayda var.
falconn32 dedi: Futbol kulübüne başlamayı düşünüyorum. Arkadaşımın gittiği kulüpte sağlık raporu istenmiş lisans için. Sağlık ocağına gitsem verirler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bizim sağlık ocağı vermiyor hatta girişteki kapıya asmışlar spor için sağlık raporu verilmiyor diye. Ama sizin oradakiler verebilir yine de bir sormakta fayda var.