prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 5 Ekim 2021 #1 Sorum yukaridaki gibidir. Futbol için saglik raporunda sigara cikar mi?
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 6 Ekim 2021 #2 Doktorunuza bağlı. Lisans veren kurumun akciğer testlerinize bakacağını zannetmiyorum.
fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #3 Asdasgudas dedi: Doktorunuza bağlı. Lisans veren kurumun akciğer testlerinize bakacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence olabilir akciğer testi sporcularda önemli oluyor kondisyon için taabi doktora göre değişebilir belki test yapar belki yapmaz.
Asdasgudas dedi: Doktorunuza bağlı. Lisans veren kurumun akciğer testlerinize bakacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence olabilir akciğer testi sporcularda önemli oluyor kondisyon için taabi doktora göre değişebilir belki test yapar belki yapmaz.