Sağlıklı bir hayat yaşamak için ne yapmalıyız?

herhangi_birisi

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle asosyalim. Hep evde duruyorum, boyum uzun değil ve canım bir şey yapmak istemiyor. Hobilerim ders çalışmak, kod yazmak.
YKS çalışıyorum ve o da düzensiz. Hayatımı nasıl düzene sokabilirim?
Kaslı uzun boylu bir insan olmak istiyorum bu mümkün mü?

Bende senle aynıyım.

Mümkün.

Stresten uzak bir meslek seçilmeli.
Uzun boylu olmak genetiğine kaslı olmak ise iradene kalmış bir şey.

Ayıp bir şey yok. Uzmanlar, doktorlar genç erkeklerin haftada 2-3 kez masturbasyon yapmasını normal karşılıyor.

Hayalhanem diye bir kanal var harama bakmak unutkanlık getirir ve sperm dene şey içinde kalsiyum magnezyum D vitamini gibi bileşenler varmış bunlar vücuttan atılınca unutkanlık halsizlik yapar mış diyorlar.

Hayalhanem diye bir kanal var harama bakmak unutkanlık getirir ve sperm dene şey içinde kalsiyum magnezyum D vitamini gibi bileşenler varmış bunlar vücuttan atılınca unutkanlık halsizlik yapar mış diyorlar.
Dini boyutu kişinin kendisini ilgilendirir ben bilimsel bakma taraftarıyım. Bende öyle bir etkisi olmuyor ayrıca vücuttan atılan spermde kaç mg vitamin olacakmış da halsizlik yapacakmış.

Hayat amacını bulmaya çalış. Yada aşık ol. otomatik olarak kendini geliştirmeye başlayacaksın. (Kesin çözümdür)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…