Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 849 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #1 Selam. Aklıma takıldı açıkçası. Merak ettim acaba SSD'im sağlıklı mı diye. Ufak bir test yaptım. Aldığım sonuçlar güzel mi? Tam olarak marka model hatırlamıyorum. Sadece Samsung marka olduğunu biliyorum. Dosya Ekleri 1673273597794.png 42,7 KB · Görüntüleme: 21
Selam. Aklıma takıldı açıkçası. Merak ettim acaba SSD'im sağlıklı mı diye. Ufak bir test yaptım. Aldığım sonuçlar güzel mi? Tam olarak marka model hatırlamıyorum. Sadece Samsung marka olduğunu biliyorum.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.221 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #2 Crystal Disk Info'dan bak istersen orada yüzdeli şekilde yazıyordu. Değerler iyi gibi geldi bana ayrıca.
Crystal Disk Info'dan bak istersen orada yüzdeli şekilde yazıyordu. Değerler iyi gibi geldi bana ayrıca.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.374 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #3 Model olmadan bir şey diyemeyiz belki 980 EVO belki en giriş seviye.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #4 Modeli vermeden can sıkıntısından test yapmışsınız, konu açmışsınız, nasıl diyorsunuz. Sizin soru şu, arabam var, 150 km yapıyor iyi mi? Ferrari ise kötü, şahinse çok iyi. Durum bu. O değerlerde güzel.
Modeli vermeden can sıkıntısından test yapmışsınız, konu açmışsınız, nasıl diyorsunuz. Sizin soru şu, arabam var, 150 km yapıyor iyi mi? Ferrari ise kötü, şahinse çok iyi. Durum bu. O değerlerde güzel.
khalyy Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 707 Çözümler 3 9 Ocak 2023 #5 İki çeşit SSD var biri SATA biri M.2, sizde de olan M.2 daha hızlıdır ve değerleri sizin ölçtüğünüz değerlere benzerdir modele gören değişir tabii
İki çeşit SSD var biri SATA biri M.2, sizde de olan M.2 daha hızlıdır ve değerleri sizin ölçtüğünüz değerlere benzerdir modele gören değişir tabii
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 849 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #6 Özür dilerim. Cahilliğimin kusuruna bakmayın. Bu yardımcı olur mu ? arandur dedi: Modeli vermeden can sıkıntısından test yapmışsınız, konu açmışsınız, nasıl diyorsunuz. Sizin soru şu, arabam var, 150 km yapıyor iyi mi? Ferrari ise kötü, şahinse çok iyi. Durum bu. O değerlerde güzel. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Kusuruma bakmayın. Örnek için teşekkür ederim.
Özür dilerim. Cahilliğimin kusuruna bakmayın. Bu yardımcı olur mu ? arandur dedi: Modeli vermeden can sıkıntısından test yapmışsınız, konu açmışsınız, nasıl diyorsunuz. Sizin soru şu, arabam var, 150 km yapıyor iyi mi? Ferrari ise kötü, şahinse çok iyi. Durum bu. O değerlerde güzel. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Kusuruma bakmayın. Örnek için teşekkür ederim.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #7 Güzel sizin ssd, bakın rahatınıza.
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 849 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #8 arandur dedi: Güzel sizin ssd, bakın rahatınıza. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Kusuruma bakmayın. Uğraştırmış oldum sizide.
arandur dedi: Güzel sizin ssd, bakın rahatınıza. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Kusuruma bakmayın. Uğraştırmış oldum sizide.