toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.937 Makaleler 5 Çözümler 17 29 Ekim 2023 #1 Çok beğendim. Son zamanlarda dinlediğim iyi şarkılardan. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Şarkının orijinali Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çok beğendim. Son zamanlarda dinlediğim iyi şarkılardan. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Şarkının orijinali Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.316 Makaleler 3 Çözümler 61 29 Ekim 2023 #2 Ben bu ara buralardayım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olmazsa eman eman var.
Ben bu ara buralardayım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olmazsa eman eman var.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 29 Ekim 2023 #3 SiyahPassat dedi: Ben bu ara buralardayım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olmazsa eman eman var. Genişletmek için tıkla... Bu şarkıyı dinleyince ''Anneannemin kader mahkumu dediği dayım'' videoları geliyor aklıma. Gülüyorum.
SiyahPassat dedi: Ben bu ara buralardayım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olmazsa eman eman var. Genişletmek için tıkla... Bu şarkıyı dinleyince ''Anneannemin kader mahkumu dediği dayım'' videoları geliyor aklıma. Gülüyorum.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.316 Makaleler 3 Çözümler 61 29 Ekim 2023 #4 AidenPearce dedi: Bu şarkıyı dinleyince ''Anneannemin kader mahkumu dediği dayım'' videoları geliyor aklıma. Gülüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende aynıyım.
AidenPearce dedi: Bu şarkıyı dinleyince ''Anneannemin kader mahkumu dediği dayım'' videoları geliyor aklıma. Gülüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende aynıyım.
AhmetÖztürkk Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #5 toomanynights dedi: Çok beğendim. Son zamanlarda dinlediğim iyi şarkılardan. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Şarkının orijinali Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzel şarkı ama Sagonun son şarkıları full düet. Bir solo albüm çıkarsa çok güzel olur. BPG, Romantizma, KİTS ayarında bir albüm gelmesi zor bence. Ama Kalp hastası gibi bir albüm güzel olurdu.
toomanynights dedi: Çok beğendim. Son zamanlarda dinlediğim iyi şarkılardan. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Şarkının orijinali Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzel şarkı ama Sagonun son şarkıları full düet. Bir solo albüm çıkarsa çok güzel olur. BPG, Romantizma, KİTS ayarında bir albüm gelmesi zor bence. Ama Kalp hastası gibi bir albüm güzel olurdu.