Bilemeyiz. bi ara twitter'den yapacağını söylemişti ama ses yok.Bir ara Twitter'dan featler var vs. demişti ama bayağı bir zamandır ne bir şarkı yayınladı ne bir şey. Albüm yapmayacağım demişti.
Birisinin albümünde featimiz var demişti o kim biliyor musunuz?Bilemeyiz. bi ara twitter'den yapacağını söylemişti ama ses yok.
Hatırlamıyorum ne yazık ki.Birisinin albümünde featimiz var demişti o kim biliyor musunuz?
Buldum hocam, Ramiz diye bir şarkıcının albümünde bir şarkıda düeti varmış. Velet ile de bir düet gelicekmiş ve bir tane de solosu varmış. Umarım en erken sürede çıkarır, kuruduk.Hatırlamıyorum ne yazık ki.
Eski kalitesini bir daha yakalayacağını düşünmüyorum, devri geçti artık.Buldum hocam, Ramiz diye bir şarkıcının albümünde bir şarkıda düeti varmış. Velet ile de bir düet gelicekmiş ve bir tane de solosu varmış. Umarım en erken sürede çıkarır, kuruduk.
Bence bu son zamanlarda bayağı bir toparlandı. O psikoloji ile konserlere çıkıp milleti eğlendirmek çok zor iş.Validesi vefat ettikten sonra zaman lazım iyice. İleride elbette gelecektir. Dedikten sonra valide vefat etti.
Orası öyle hocam ama eski şarkıları artık sıkmaya başladı.Eski kalitesini bir daha yakalayacağını düşünmüyorum, devri geçti artık.
Öyle ama alt yapıyı oluşturuyordur. Zaman kaybetti ister istemezBence bu son zamanlarda bayağı bir toparlandı. O psikoloji ile konserlere çıkıp milleti eğlendirmek çok zor iş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.