3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.644 Çözümler 11 17 Nisan 2024 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok güzel şarkıdır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok güzel şarkıdır.
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.050 Çözümler 22 Yer Turkiye 17 Nisan 2024 #12 Meftun, düşünmek için vaktin var, istisnalar kaideyi bozmaz, çünkü bir tek yol var ve onları da anlıyorum. Pek bilinmedik bence, etrafta veya medyada pek görmedim.
Meftun, düşünmek için vaktin var, istisnalar kaideyi bozmaz, çünkü bir tek yol var ve onları da anlıyorum. Pek bilinmedik bence, etrafta veya medyada pek görmedim.
Terkasohin Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 41 17 Nisan 2024 #13 Kalbim krizin bekçisi olmuş. Çok bilinmez fakat efsane şarkıdır.
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 18 Nisan 2024 #14 Travis_Bickle dedi: Bu arada @Sagolera hocamın bu konular hakkında bilgisi olduğuna eminim. Sonuçta ismi Sagolera. Gerçi profil fotosu ne alaka anlamadım ama neyse Genişletmek için tıkla... Hocam güzel göründü diye koydum Sagopa'yı severim de hayranı değilim. Pek takip etmem.
Travis_Bickle dedi: Bu arada @Sagolera hocamın bu konular hakkında bilgisi olduğuna eminim. Sonuçta ismi Sagolera. Gerçi profil fotosu ne alaka anlamadım ama neyse Genişletmek için tıkla... Hocam güzel göründü diye koydum Sagopa'yı severim de hayranı değilim. Pek takip etmem.
AhmetÖztürkk Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #15 308943 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok güzel şarkıdır. Genişletmek için tıkla... Tam önermeye gelmiştim, Türkçe Rap'in en iyi şarkılarından biri. Nakarat zaten bambaşka. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Analiz Sagopa Kajmer · Song · 2003 open.spotify.com Sansür Perdesi Sagopa Kajmer, Sitem Depresif, Mozole Mirach · Song · 2006 open.spotify.com Bilinmeyen şarkılar değil hiçbiri, bir tane de pek bilinmeyen bırakayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
308943 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok güzel şarkıdır. Genişletmek için tıkla... Tam önermeye gelmiştim, Türkçe Rap'in en iyi şarkılarından biri. Nakarat zaten bambaşka. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Analiz Sagopa Kajmer · Song · 2003 open.spotify.com Sansür Perdesi Sagopa Kajmer, Sitem Depresif, Mozole Mirach · Song · 2006 open.spotify.com Bilinmeyen şarkılar değil hiçbiri, bir tane de pek bilinmeyen bırakayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Tecrübeli Moderatör Sosyal Bekçisi Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.874 Çözümler 96 20 Nisan 2024 #16 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et