Saha dolabı 0 metre ne demek?

Arkadaşlar iyi günler geçenlerde bu saha dolabı mı adlı konumda tip 7 saha dolabı geldiği öğrenmiştim bugün sorgulamaya girdiğimde saha dolabı mesafe 0 metre yazıyor, ne anlama geliyor bu?

Dışarı baktığında saha dolabını direkt olarak görebiliyorsan bina çevresinde onun anlamına geliyor. Yani binanızın çok yakınında saha dolabı var demek. Örneğin; bizim evin karşısında direkt olarak saha dolabı. Ondan dolayı bizde de 0 metre olarak gösteriyor.

Hayır yakınımda yok bana olan ve 1 ay olalı dikilen var yaklaşık uzaklık 100-200 metre.
Yanlış ölçüm olabilir belki. Tam bilgim yok ama evin yakınında olduğunda 0 diye gösteriyor diye biliyorum.

Hız aynı gösteriliyor sanırım mesafe ile güncellerler hızı yanlış mıyım?
Eğer tip 7 saha dolabından alıyorsanız ve altyapınızı ona göre değiştirdiyseniz 100Mbps'ye kadar internet alabilirsiniz. Müşteri hizmetlerini arayıp altyapı değişimi talep edebilir, alacağınız hızı sorabilirsiniz.

Benim normalde altyapım ADSL geçenlerde daha geleli 1 ay olan tip 7 dolap geldi kuzenim bugün çalışma yapıyorlardı dedi bitince eğer oradaki hız mesafe güncellenirse zaten değişim isteyeceğim.

Benim normalde altyapım ADSL geçenlerde daha geleli 1 ay olan tip 7 dolap geldi kuzenim bugün çalışma yapıyorlardı dedi bitince eğer oradaki hız mesafe güncellenirse zaten değişim isteyeceğim.
Altyapını VDLS'e geçirmeleri için ISS'ın müşteri hizmetlerini arayıp VDSL altyapıya geçmek istediğini söylemen lazım. Eğer altyapıyı geçirmezseniz hızınız değişmez.

Altyapını VDSL'e geçirmeleri için ISS'ın müşteri hizmetlerini arayıp VDSL altyapıya geçmek istediğini söylemen lazım. Eğer altyapıyı geçirmezseniz hızınız değişmez.

Evet buna yapacağım bu konuda bilgim var şuam ISS Türk Telekom TurkNet geçmeyi düşünüyoruz zaten orada VDSL altyapı olduğunu göstersin geçeçeğim.
@EREN SATAR hocam diyeceğiniz bir şey var mı bu konuda.
@EREN SATAR hocam diyeceğiniz bir şey var mı bu konuda.

Son düzenleme:
Hocam hiç bir bilgim yok bende merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…