Saha dolabı nasıl yeniletilebilir?

yucewalden

Hectopat
Makaleler
1
Resimde de görmüş olduğunuz üzere savaştan çıkma bir saha dolabı kullanıyoruz. Ve bu oldukça eski neredeyse 5 yıl olmuştur herhalde ayrıca VDSL bile kullanamıyoruz ADSL kullanabiliyoruz. Evde 4 kişiyiz artık bu yavaşlığa katlanamıyoruz. Saha dolabımızı değiştirtme şansımız var mı? Varsa ne yapmamız gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:

Türk Telekom ile konuşmak gerekli sanırım.

Türk Telekom'a iletin. Şöyle böyle derlerse araba ile çarpın. Bu galiba saha dolabı bile sayılmaz sanırım telefon direğinden mi geliyor kablonuz?

Türk Telekom ilgileniyor zaten o işlerle ama aynı zamanda ilgilenmiyorlar.

Bir de bu iş için illaki para söz konusu mu?

Türk Telekom'a iletin. Şöyle böyle derlerse araba ile çarpın. Bu galiba saha dolabı bile sayılmaz sanırım telefon direğinden mi geliyor kablonuz?

T10 yazıyor dostum bence bu bir saha dolabı ama en eskilerinden olabilir telefona bağlı eski teknoloji sanırım.

Bir de bu iş için illaki para söz konusu mu?

T10 yazıyor dostum bence bu bir saha dolabı ama en eskilerinden olabilir telefona bağlı eski teknoloji sanırım.

Para istenmiyor diye biliyorum. Ben de buna benzer bir talepte bulunmuştum ve bana 3 ila 150 gün içinde mi ne yapılacağı söylenmişti. Tam olarak kaç gün dediklerini bilmiyorum muhtemelen 3 ila 150 gündü ama çok uzun bir süre verdiler. Ve hala yapmadılar aradan 400 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…