Saha dolabı tip kaç?

Ben sağdaki eski olan dolaptan mi hizmet alıyorum acaba

Eski ve yeni vdsl dolabinda marjin farklari iyi ya da kötü değişim olur mu

Ek durumu böyle. Bu dışarıdaki kutudan ölçüm yapılıyor, bir de iceride modemdem ölçüm yapılıyor marjin degerlerim hemen hemen ayni. Yani ani düşüş bu eklerden kaynaklı degil. Ama bunu her seferinde anlatmak zorunda kalmak sinir bozucu... Eklerde yak1 boncuk var hep

Dosya Ekleri

• IMG20230611155932.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG20230611155927.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG20230611155857.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG20230611155739.jpg
    160,6 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Eklerde sıkıntı yok. Saha dolabını bilemem onu santral personeline sorman lazım. Eğer şu direğin üstündeki ankastre üstünde bir numara yazıyorsa (siyah spreyle yazılmış gibi) o numaranın yazdığı saha dolabı senin dolabındır.

Santral personeli tt saha ekibi dimi?
Onlara sorarim hangi kutu diye. Söylerler. Saha dolabı islemcisinide sorup ona göre modem seçerim hem. Daha iyi olur. Bir de hocam upload hızlarıni tt 50mbps alanlar için 15 e çıkaracakmış. Şimdi 8 den 15 e çıkınca benim marjin değerlerim 2 kat düşecek mi?

Hayır 3 veya 4db falan düşer.

Hayır 3 veya 4db falan düşer.
Muhtemelen 15 upload alamam ama 10 alabilirim en azından. Ancak turknet e, tt saha ekibi hızımı arttirsin diye baskılamam gerekiyor sanırım. Bir arkadaşım zorlamış bayağı. Ya da haziran sonunu mu beklesem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…