Saha dolabı uzaklığı karşı bina 0 metre olarak görünüyor

SwDip

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Fiber için uğraşmaktayım. Bizim binamız 226 metre uzaklıkta saha dolabına ama karşı binam (5 metre falan var apartman ikimizinde) 0 metre olarak gözüküyor. Anlamadığım şey bizim 226 metre uzaklıktaysa karşı binam nasıl 0 metre?
Edit mesela hemen önümde ki kutu ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG20220421162441.jpg
    478,3 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleme:
Aynı durumu bende yaşadım acını biraz anlıyorum. Ben 1428mt. uzaklıktaki saha dolabına bağlıyken bitişiğimizdeki bina 7mt. uzaklıktaki saha dolabına bağlıydı. Ben maksimum 8mbps hız alabilirken bitişiğimizdeki bina 100mbps hız alabiliyordu. Bu sorunu çözmek için yapmadığım şey kalmadı. Tanıdık bir TT arkadaşla konuşuyordum binaların yapılış tarihleri farklı olduğundan ve müteahhitin başvurmasıyla böyle hız alıyorlar demişti bana. TT bölge müdürlüğüne apartmandaki bütün dairelerin imzaladığı dilekçeyi bıraktım bir gelişme olmadı, operatörlere bilgi verdim, Twitterdan TT ye yazdım falan ama kimse ilgilenmedi. Yaklaşık 10 ay önce Tip-7 saha dolabı geldi mahallenin başına koydular 1 hafta içinde aktif oldu şu an 75mbps hız alıyorum. Sizin durum buna benziyor. Yapılabilecek en iyi şey TT bölge müdürlüğüne gidip bilgi almak. Sana tatmin edici cevap vermezlerse de dilekçe vermekten başka yapabileceğin çok bir şey yok.

Sinir oluyorum artık saha dolabını geçtim levha kapımın hemen önünde duruyor bari bunu bağlasınlar bunun için yine dilekçemi yazmam lazım?

Sinir oluyorum artık saha dolabını geçtim levha kapımın hemen önünde duruyor bari bunu bağlasınlar bunun için yine dilekçemi yazmam lazım
Şu anda hangi altyapıyı kullanıyorsunuz ADSL mi VDSL mi?

GPON altyapı olabilir galiba ismi böyleydi.
Bizim evin altyapısı öyle.

O zaman dilekçe vermeniz gerekiyor. Eğer yapılan yeni binada fiber yoksa talep etmeniz gerekiyor diye biliyorum.
Bu yerde metal plaka var ya Türk Telekom yazılı olan onun adı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rögar kapağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…