Saha dolabı uzaklığı karşı bina 0 metre olarak görünüyor

Ne kanka yanlış anlamada bu başka bence üstünde "Türk Telekom" yazıyor. Nasıl rögar kapağı olabilir?
Bu kapakların genel adı rögar kapağı diye biliyorum ben. Türk Telekom rögar kapaklarının altında fiber kablolar var diye biliyorum.

Bu kapakların genel adı rögar kapağı diye biliyorum ben. Türk Telekom rögar kapaklarının altında fiber kablolar var diye biliyorum.
Tamamdır, ben de baktım. Benim yanlışım varmış

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır, ben de baktım. Benim yanlışım varmış
Göknet sitesi üzerinden sorgu yaptığınızda FTTx-v1 GPON satırında herhangi bir yazı bulunuyor mu?

0m uzaklık FTTH altyapının habercisi olabilir diye düşündüm.

İfadeler: Pxn
Göknet sitesi üzerinden sorgu yaptığınızda FTTX-V1 GPON satırında herhangi bir yazı bulunuyor mu?

0M uzaklık FTTH altyapının habercisi olabilir diye düşündüm.

Bizimki soldaki karşı bina sağdaki ne yapmam gerekiyor karşı binanın fiber olduğunu biliyorum aynı şekilde fiber nasıl yapabilirim hemen kapının önünde Türk Telekom rögar kapağı var fiberi oradan alıyor karşı bina ama bize ne hikmettse çekmemişler?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2.png
    12,1 KB · Görüntüleme: 64

Bina yeni yapıldıysa fiber olması normal. Telekom yeni binalara bakır yerine fiber çekiyor genelde.
Altyapı uygunsa ve yeteri kadar başvurunuz var ise size de fiber gelebilir.

Bakır kabloyu çekip yerine fiber kablo sokuyorlar. Tabii binanızda güzel bir imza kampanyası yaparsanız ve dairedekilere teker teker imza attırıp dilekçe ile başvurmalısınız.

Dilekçe hazırladım ve herkese imzalatıcam bizim binamız 10 yıllık bizden sonra yapıldı ve o binada nereden baksanız 9 yıllık falan arada çok fark yok ikimizinkide yeni bina?

Dilekçe hazırladım ve herkese imzalatıcam bizim binamız 10 yıllık bizden sonra yapıldı ve o binada nereden baksanız 9 yıllık falan arada çok fark yok ikimizinkide yeni bina?

Türk Telekom karşıdaki binaya giden fiber kabloya ek yapıp sizin binaya uzatacak kadar aşağılık ve ezik bir firma olduğundan, kolaylıkla binanıza fiber çektirebilirsiniz. Ama ne kadar performanslı olacağı belli olmaz.
Yeteri kadar imza ve sözleşme ile giderseniz, mahalleyi bile delerler o kadar abone için.

Sözleşme derken? Dilekçe mi ben vereceğim ve binadaki herkese imzalatıcam?

Sözleşme derken? Dilekçe mi ben vereceğim ve binadaki herkese imzalatıcam?

Binadakilerin fiber altyapı ile abone olacaklarına dair isim ve imza.

Binadakilerin fiber altyapı ile abone olacaklarına dair isim ve imza.

Selam dün TT tarafından arandım mahallenizde fiber yok dendi çok ikonik cidden galiba karşı bina fiber uzaydan alıyor sormamım sebebi tekrar arıyıcam ama bu sefer yok denirsede ne konuşmam gerek yardımcı olabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…