Saha kutusu tahmini mesafe

Mert Fatih

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Netspeed sitesi üzerinden adresimde altyapı sorgulaması yaptığımda oturduğum dairenin kapı numarası 2 şekilde gözüküyor. Birisinde "ic kapı(daire) no: 9---" diğerinde "ic kapı(daire) no: 9" şeklinde gözüküyor. 9-- olarak seçtiğimde maksimum hız 76Mbps ve saha kutusunun 135 metre mesafede olduğunu gösteriyor. 9 olarak seçince ise maksimum hız 100Mbps ve saha kutusu 0 metre olarak gözüküyor.
Daire numaram normalde 9, bunu tam olarak nereden tespit edebilirim? Şu an Türk Telekom TTNET kullanıyorum, yalın HiperNet 50Mbps ve 170TL civarı ödüyorum. Son 3 gündür tüm oyunlarda aşırı yüksek ping sorunu oluşmaya başladı, hız testleride eskiden 40-50Mbps çıkarken şu an 20-25Mbps düştü. O yüzden TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?

Ben tavsiye ederim. 100 Mbps olarak anlaştım 110-125 arası alıyorum stabil. Valorant'ta Max gördüğüm ping 11 oda hanım çocuklar falan video açıyor telefondan televizyondan o zaman 11 ms oluyor. Onları Instagram falan takılırken Stabil 3-4 ms oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…