EnesBeyy
Kilopat
- Makaleler
- 1
Merhaba bilgisayar programcılığı mezunuyum. Açıköğretimden yönetim bilişim sistemleri okumaya devam eden 20 yaşında bir gencim. Bilgisayar ve yazılım sektöründeki iş sıkıntısından dolayı iş bulmakta zorlanıyorum. Başvurduğum işlerde ya yeterli bulunmuyorum (zaten çok nadir ilanlarda tecrübesiz kişi aranıyor) ya da işin olduğu şehirde yaşamadığım için kabul alamıyorum. Bulunduğum şehirde de bilgisayar sektöründe iş olmadığı için yaklaşık 3 aydır iş bulamadım ve bu sektörden ümidimi kestim diyebilirim. Bana para kazandırabilecek diğer sektörlere yöneldim. Son zamanlarda saha satış temsilciliğine dair birçok ilan gördüm ve başvurmaya başladım. Bu sektörde çalışan, çalışmış veya çalışmakta olan arkadaşlar ücret, prim ve iş hakkında bilgilendirebilirse sevinirim.
Not: Genelde gördüğüm iş tanımı araç ile şehir içi veya şehir dışı satış yapmak, müşteri toplamak vb. primden bahsediyorlar ama tam olarak primin ne koşullarda alındığına dair bir yazı göremedim.
Not: Genelde gördüğüm iş tanımı araç ile şehir içi veya şehir dışı satış yapmak, müşteri toplamak vb. primden bahsediyorlar ama tam olarak primin ne koşullarda alındığına dair bir yazı göremedim.
Son düzenleyen: Moderatör: