deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Eylül 2021 #21 yavuzcar1 dedi: Kargo ücretini ödemem diyor. Genişletmek için tıkla... O zaman ikinci kitaba para odemen gerekmiyor. Hicbir sekilde para alamaz senden.
yavuzcar1 dedi: Kargo ücretini ödemem diyor. Genişletmek için tıkla... O zaman ikinci kitaba para odemen gerekmiyor. Hicbir sekilde para alamaz senden.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.653 Makaleler 4 Çözümler 79 Yer Rusya 10 Eylül 2021 #22 @yavuzcar1 Kargo ücretini ödemediği sürece göndermeyin o zaman, kendi hatası. PTT ile gönderdiğinizde 5 TL ücret alırlar. Satıcıya söyleyin, alıcı ödemeli gönderirim ya da hiç göndermem diye.
@yavuzcar1 Kargo ücretini ödemediği sürece göndermeyin o zaman, kendi hatası. PTT ile gönderdiğinizde 5 TL ücret alırlar. Satıcıya söyleyin, alıcı ödemeli gönderirim ya da hiç göndermem diye.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.511 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 10 Eylül 2021 #23 yavuzcar1 dedi: Kargo ücretini ödemem diyor. Genişletmek için tıkla... "Sizin hatanız kardeşim, ben mi istedim ikinci kitabı. Alıyorsanız böyle, almayacaksanız da parasını ödemem" şeklinde cevap verin siz de.
yavuzcar1 dedi: Kargo ücretini ödemem diyor. Genişletmek için tıkla... "Sizin hatanız kardeşim, ben mi istedim ikinci kitabı. Alıyorsanız böyle, almayacaksanız da parasını ödemem" şeklinde cevap verin siz de.
phenex Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 10 Eylül 2021 #24 Bir şekilde alınır sizden. Ne demek tam anlayamadım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2021
Fian Şampiyonu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 10 Eylül 2021 #25 Kendi hata yapmış suçu oğluna atmış. Kargo ücretini karşılamaz ise göndermeyin siz de.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.493 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 10 Eylül 2021 #26 Verdiğiniz tepki tam olarak bu. Ne istiyorsanız onu yapın.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.863 Makaleler 6 Çözümler 138 10 Eylül 2021 #27 Ücret ya da iadeye yanaşıyor satıcı. Ben bir sorun göremedim. Karşı ödemeli olmak koşuluyla göndermeniz iyi olur. Boşu boşuna sıkıntıya düşmesin iki taraf da.
Ücret ya da iadeye yanaşıyor satıcı. Ben bir sorun göremedim. Karşı ödemeli olmak koşuluyla göndermeniz iyi olur. Boşu boşuna sıkıntıya düşmesin iki taraf da.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Eylül 2021 #28 Taptic dedi: Ücret ya da iadeye yanaşıyor satıcı. Genişletmek için tıkla... Hocam KS konu icindeki mesajlarda saticinin iadeye yanasmadigini belirtmis.
Taptic dedi: Ücret ya da iadeye yanaşıyor satıcı. Genişletmek için tıkla... Hocam KS konu icindeki mesajlarda saticinin iadeye yanasmadigini belirtmis.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.863 Makaleler 6 Çözümler 138 10 Eylül 2021 #29 @deleted “yooo istemezseniz bir şekilde iade alırım sorun deYil” demiş satıcı. Hem de “y” harfini araya koymuş adam. Bunu fark etmemek elde değil.
@deleted “yooo istemezseniz bir şekilde iade alırım sorun deYil” demiş satıcı. Hem de “y” harfini araya koymuş adam. Bunu fark etmemek elde değil.
yavuzcar1 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 719 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #30 Taptic dedi: @deleted “yooo istemezseniz bir şekilde iade alırım sorun deYil” demiş satıcı. Hem de “y” harfini araya koymuş adam. Bunu fark etmemek elde değil. Genişletmek için tıkla... Eski mesajlara bakın
Taptic dedi: @deleted “yooo istemezseniz bir şekilde iade alırım sorun deYil” demiş satıcı. Hem de “y” harfini araya koymuş adam. Bunu fark etmemek elde değil. Genişletmek için tıkla... Eski mesajlara bakın