Sahibinden 12.000 TL AirPods Max alınır mı?

tanygt

Femtopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Alta bir link bırakacağım müsaitseniz linke bakıp AirPods'un orijinal mi değil mi? Olduğunu söyler misiniz? Adamın dediğine göre ürün swap ürünmüş. Ayrıca yurt dışı bu yüzden bu kadar ucuz olduğunu söylüyor. Bende AirPods Pro 2. nesil alacaktım ama üstüne biraz daha ekleyip bunu almak daha mantıklı geliyor. Sizce dolandırıcı mıdır yoksa gerçekten doğru mu söylüyordur?

İmkanı olmadığını düşünüyorum. Şuan Apple gördüğüm kadarıyla en ucuz fiyatlarını Amerikaya veriyor. Amerikada bile 18 bin liraya geliyor.

ilandaki ürün orjinal mi bilmiyorum ama bende ki orjinal 2 yıldan fazladır kullanıyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum her ne kadar sesi iyi olsa da ağır bir kulaklık bir zaman sonra süngerler gevşiyor başı ağrıtmaya başlıyor garantiye gönderdiğimde kabul etmediler

AirPods Pro almak daha mı mantıklıdır hocam.

İmkanı olmadığını düşünüyorum. Şu an Apple gördüğüm kadarıyla en ucuz fiyatlarını Amerika'ya veriyor. Amerika'da bile 18 bin liraya geliyor.

Hocam seri numarası sorgulatma yapsam.

Kesinlikle, Max’e vereceğiniz parayı Sony’e verin her ikisini denemiş bir olarak söylüyorum bunu.

Dostum ikinci el alma. AirPods sonuçta hijyenik ürün. Çakması çok fazla. Direkt sıfırını al, keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…