SherLock03
Centipat
Daha fazla
yani hocam 25k ya laptop anca 3050 sıfır bulunur. Ülkede çok fena üçkağıtçılık var 2 ay önce 22k olan laptop bile şu an 30k olmuş. ama o fiyata iyi bir masaüstü dizilir diye düşünüyorum.25000 max
4050 mi?
Yani diyorsunuz ki anca 30binyani hocam 25k ya laptop anca 3050 sıfır bulunur. Ülkede çok fena üçkağıtçılık var 2 ay önce 22k olan laptop bile şu an 30k olmuş. ama o fiyata iyi bir masaüstü dizilir diye düşünüyorum.
3070 daha iyi değil miEvet hocam Max-P'si bile 3070/ti'dan kötü ki bu model zaten Max-Q 4050'ye sahip.
25000 Max
Yani diyorsunuz ki anca 30bin
3070 daha iyi değil mi?
Senin önerdiğin bir laptop var mıyani hocam 25k ya laptop anca 3050 sıfır bulunur. Ülkede çok fena üçkağıtçılık var 2 ay önce 22k olan laptop bile şu an 30k olmuş. ama o fiyata iyi bir masaüstü dizilir diye düşünüyorum.
1 önerdiğin nasılO bütçeye Max-P 3060 almaya bakın:
3070 daha iyi işte hocam.
Senin önerdiğin bir laptop var mı?
1 önerdiğin nasıl
Hocam en fazla çıksam çıksam 32'ye çıkarım
4050 bulabilirsen 3060'tan daha iyi olur burada var mesela:
Güzeldir.
Bilgisayarı ne için ve ne kadar süreyle kullanmayı planlıyorsunuz.
Ben oyun için kulanmak istiyorum aslında masaüstü almak istiyorum da hani monitör klavye alacan onlar da para4050 bulabilirsen 3060'tan daha iyi olur burada var mesela:
Güzeldir.
Bilgisayarı ne için ve ne kadar süreyle kullanmayı planlıyorsunuz.
Hocam bir masaüstü veya dizüstü almak için önerdiğiniz bir yer var mı?
Yok gezmi yorumMasaüstü için Gaming gen, GameGaraj, İtopya, ince hesap, Tebilon, Sinerji, PC kolik, Gençer Gaming gibi yerler güvenilirdir.
Çok gezmiyorsanız masaüstü Laptop'tan çok daha mantıklı bu arada.
Yok gezmi yoru
Aslında şöyle bir şey 32 milyar her şeyi toplamak istiyorum ama çok pahalıYok gezmi yorum
32 binYok gezmi yorum
Zaten laptop alırsam bir tane yanına kol alacağım buka darYok gezmi yorum
32 bin
Toplamak istiyorum
Hocam siz ne kullanıyorsunuzMasaüstü için Gaming gen, GameGaraj, İtopya, ince hesap, Tebilon, Sinerji, PC kolik, Gençer Gaming gibi yerler güvenilirdir.
Laptop içinse Amazon, N11, Trendyol, Hepsiburada gibi yerler güvenilirdir ancak satıcısı önemli.
Çok gezmiyorsanız masaüstü Laptop'tan çok daha mantıklı bu arada.
Yok gezmi yorum