Birkan Öztürk Hectopat Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2019 #1 Dostlar selam. Yakın zamanda Razer klavye almak istiyorum. Sahibinden'de buldum fakat sizce alınır mı? Kafe ortamında kullanılmıştır yazıyor fotoğraflarda temiz gözüküyor ama size de sormak istiyorum alınır mı? Kutu ve fatura yokmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2019
Dostlar selam. Yakın zamanda Razer klavye almak istiyorum. Sahibinden'de buldum fakat sizce alınır mı? Kafe ortamında kullanılmıştır yazıyor fotoğraflarda temiz gözüküyor ama size de sormak istiyorum alınır mı? Kutu ve fatura yokmuş.
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Temmuz 2019 #2 Açıkçası ben 350 TL'ye kaçırmadan Razer Blackwidow X Chroma aldım. Yarın kargoya verilecek. Ayrıca kafe ortamında neler neler olmuştur.
Açıkçası ben 350 TL'ye kaçırmadan Razer Blackwidow X Chroma aldım. Yarın kargoya verilecek. Ayrıca kafe ortamında neler neler olmuştur.
Lee Van Cleef Megapat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 556 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2019 #3 Kafede kullanıldı tamam ama ne garantisi var ne kutusu ne faturası. Sonradan paraya ihtiyacın olur satmaya kalktığında zorluk yaşarsın.
Kafede kullanıldı tamam ama ne garantisi var ne kutusu ne faturası. Sonradan paraya ihtiyacın olur satmaya kalktığında zorluk yaşarsın.
B burakguldal Megapat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Temmuz 2019 #4 Razer ürünlerde replika bir hayli fazla fatura kutu yok ise dikkatli olun derim. Alacaksanız GET sistemi ile orijinalliğini kontrol edip alın.
Razer ürünlerde replika bir hayli fazla fatura kutu yok ise dikkatli olun derim. Alacaksanız GET sistemi ile orijinalliğini kontrol edip alın.
Artorias Hectopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2019 #5 Razer replika ürünler çok fazla arkadaşın dediği gibi, ayrıca kafeler de kullanılmış bir ekipman almaya değmez.
Razer replika ürünler çok fazla arkadaşın dediği gibi, ayrıca kafeler de kullanılmış bir ekipman almaya değmez.
Creyl Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 4 6 Ağustos 2019 #6 Ben aldım sıkıntısız. Orijinal ürün synapse'ye bağlanıyor Razer ID kayıt ettirdim. Çok güzel