Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 18 Temmuz 2023 #1 Merhaba sahibinden üzerinden telefon alacağım ama açık adres kısmına ne yazacağımı bilmiyorum oraya ne yazmam gerek?
Merhaba sahibinden üzerinden telefon alacağım ama açık adres kısmına ne yazacağımı bilmiyorum oraya ne yazmam gerek?
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 18 Temmuz 2023 #2 Adresinizi yazmanız gerekli.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 18 Temmuz 2023 #3 Adresinizi detaylıca yazacaksınız
Emrepkr Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 İl, ilçe, mahalle, sokak, no, daire.
Metehan Berk Asıcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1.272 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #5 Adresini.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.185 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #6 Soldier_Boy dedi: Merhaba sahibinden üzerinden telefon alacağım ama açık adres kısmına ne yazacağımı bilmiyorum oraya ne yazmam gerek? Genişletmek için tıkla... Açık adres bildiğim kadarıyla etrafındaki mağaza vs. yerlerden anlatmak diye biliyorum
Soldier_Boy dedi: Merhaba sahibinden üzerinden telefon alacağım ama açık adres kısmına ne yazacağımı bilmiyorum oraya ne yazmam gerek? Genişletmek için tıkla... Açık adres bildiğim kadarıyla etrafındaki mağaza vs. yerlerden anlatmak diye biliyorum
Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 18 Temmuz 2023 #7 Metehan Berk Asıcı dedi: Adresini. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıdada adres var iki tane adres mı yazacağım yoksa acaba adresi tarif mı edeceğim anlamadım. Emrepkr dedi: İl, ilçe, mahalle, sokak, no, daire. Genişletmek için tıkla... Hocam adresle bir farkı yok mu yani? 181951 dedi: Adresinizi detaylıca yazacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yani tarif mi edeceğim? Akdeniz1 dedi: Açık adres bildiğim kadarıyla etrafındaki mağaza vs. yerlerden anlatmak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kısacası adres tarifi doğru mu anladım hocam.
Metehan Berk Asıcı dedi: Adresini. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıdada adres var iki tane adres mı yazacağım yoksa acaba adresi tarif mı edeceğim anlamadım. Emrepkr dedi: İl, ilçe, mahalle, sokak, no, daire. Genişletmek için tıkla... Hocam adresle bir farkı yok mu yani? 181951 dedi: Adresinizi detaylıca yazacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yani tarif mi edeceğim? Akdeniz1 dedi: Açık adres bildiğim kadarıyla etrafındaki mağaza vs. yerlerden anlatmak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kısacası adres tarifi doğru mu anladım hocam.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 18 Temmuz 2023 #8 Soldier_Boy dedi: Yani tarif mi edeceğim? Genişletmek için tıkla... XXX mahallesi XXX sokak XXX apartmanları kat X no:X
Soldier_Boy dedi: Yani tarif mi edeceğim? Genişletmek için tıkla... XXX mahallesi XXX sokak XXX apartmanları kat X no:X
Emrepkr Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #9 Soldier_Boy dedi: Hocam adresle bir farkı yok mu yani? Genişletmek için tıkla... Tarif söz konusu değil. Adresin neyse onu yazacaksın. Yukarıda belirttiğim şekilde.
Soldier_Boy dedi: Hocam adresle bir farkı yok mu yani? Genişletmek için tıkla... Tarif söz konusu değil. Adresin neyse onu yazacaksın. Yukarıda belirttiğim şekilde.
Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 18 Temmuz 2023 #10 Emrepkr dedi: Tarif söz konusu değil. Adresin neyse onu yazacaksın. Yukarıda belirttiğim şekilde. Genişletmek için tıkla... İki adres gireceğim yani öyle mi hocam, çok saçma olmuş ya.
Emrepkr dedi: Tarif söz konusu değil. Adresin neyse onu yazacaksın. Yukarıda belirttiğim şekilde. Genişletmek için tıkla... İki adres gireceğim yani öyle mi hocam, çok saçma olmuş ya.