Sahibinden AirPods Max alınır mı?

ege123eds

Decapat
Daha fazla  
Yukarıda belirttigim gibi bir kulaklık var fiyati 20k olarak satiliyor sanirim yurt disi ürünü alınır mı sizce? Linkini birakiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Type C girişli ve son çıkan olduğunu belirtmiş ancak kutunun üzerinde jelatin var. Apple yıllar önce jelatini bıraktı. Yani ürün ya orijinal değil ya da eski bir ürün. Ama bana daha çok çakma gibi geldi.

Bende PC alacaktımda 2. el sitesinde sıfır ürün satıyolar resmi siteleride var ama güvenemedim fiyatta uygundu diye güvenemiyor insan.

Sennheiser'e baktim biraz kaba duruyordu bence o yüzden tercih etmedim peki o yazdigim guvenilir mi sizce. Ben tipinede onem veriyorum da biraz
Guvenilirligini Allah bilir. Ben de bilmiyorum. Tipi onemliyse AirPods Max alabileceginiz en karizmatik kulakliklardandir. Bence 2-3 koyun resmi saticidan alin.

Hocsm guzel detay yakalamissiniz almamak daha mantiklı geldi şu an.

Guvenilirligini Allah bilir. Ben de bilmiyorum. Tipi onemliyse AirPods Max alabileceginiz en karizmatik kulakliklardandir. Bence 2-3 koyun resmi saticidan alin.

Bu 20k diyor ama teklifle indirebiliyosunuz ya ondan babam bunu daha cok şey yapiyor bir de babam sıkıntı ediyor 24K diye.

Alınmaz. @Lancia Delta S4 hocam yardımcı olacaktır.

Ne yardımı edecek.

Bu 20k diyor ama teklifle indirebiliyosunuz ya ondan babam bunu daha cok şey yapiyor bir de babam sıkıntı ediyor 24K diye.

Ne yardımı edecek.
Cakma olabilir usteki arkadasin dedigi gibi. Ben almazdim.

Bu ürünlerin aşırı çakması var sen ne kadar dikkatli baksan da çakma çıkabiliyor o yüzden üzerine biraz daha verip Apple sitesinden veya güvenilir bir mağazadan almak daha mantıklı hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…