ege123eds Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #11 VValtieL dedi: Bu ürünlerin aşırı çakması var sen ne kadar dikkatli baksan da çakma çıkabiliyor o yüzden üzerine biraz daha verip Apple sitesinden veya güvenilir bir mağazadan almak daha mantıklı hocam. Genişletmek için tıkla... Onerileriniz icin teşekkürler bir de sizce Air pods Max mi Sony wh 1000XM5 mi?
VValtieL dedi: Bu ürünlerin aşırı çakması var sen ne kadar dikkatli baksan da çakma çıkabiliyor o yüzden üzerine biraz daha verip Apple sitesinden veya güvenilir bir mağazadan almak daha mantıklı hocam. Genişletmek için tıkla... Onerileriniz icin teşekkürler bir de sizce Air pods Max mi Sony wh 1000XM5 mi?
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 7 Ocak 2025 #12 ege123eds dedi: Onerileriniz icin teşekkürler bir de sizce Air pods Max mi Sony wh 1000XM5 mi? Genişletmek için tıkla... XM5 daha iyi. Ayrica beyaz rengi cok hos. Hem Sony'de tasarimda iyi buna ek olarak ses kalitesi AirPods Max'den daha iyi.
ege123eds dedi: Onerileriniz icin teşekkürler bir de sizce Air pods Max mi Sony wh 1000XM5 mi? Genişletmek için tıkla... XM5 daha iyi. Ayrica beyaz rengi cok hos. Hem Sony'de tasarimda iyi buna ek olarak ses kalitesi AirPods Max'den daha iyi.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.176 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #13 Bu bütçede alabileceğin en iyi model budur, daha üstüne bence gerek yok. WH1000XM5'ten de daha iyi bir model. https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-sennheiser-momentum-4-wireless-kulak-ustu-fiyati,2064006412.html
Bu bütçede alabileceğin en iyi model budur, daha üstüne bence gerek yok. WH1000XM5'ten de daha iyi bir model. https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-sennheiser-momentum-4-wireless-kulak-ustu-fiyati,2064006412.html
VValtieL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 7 7 Ocak 2025 #14 ege123eds dedi: Onerileriniz icin teşekkürler bir de sizce Air pods Max mi Sony wh 1000XM5 mi? Genişletmek için tıkla... İkisini de denemediğim için bir şey diyemem hocam . Ama Airpods kafada daha güzel duruyor bence.
ege123eds dedi: Onerileriniz icin teşekkürler bir de sizce Air pods Max mi Sony wh 1000XM5 mi? Genişletmek için tıkla... İkisini de denemediğim için bir şey diyemem hocam . Ama Airpods kafada daha güzel duruyor bence.
ege123eds Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #15 Lancia Delta S4 dedi: Bu bütçede alabileceğin en iyi model budur, daha üstüne bence gerek yok. WH1000XM5'ten de daha iyi bir model. https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-sennheiser-momentum-4-wireless-kulak-ustu-fiyati,2064006412.html Genişletmek için tıkla... Buna baktim biraz kaba duruyordu o yüzden tercih etmedim. Simon_Henriksson dedi: XM5 daha iyi. Ayrica beyaz rengi cok hos. Hem Sony'de tasarimda iyi buna ek olarak ses kalitesi AirPods Max'den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Sony alacağım sanirim ya. VValtieL dedi: İkisini de denemediğim için bir şey diyemem hocam . Ama AirPods kafada daha güzel duruyor bence. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkürler hocam Max'in tasarimi daha hos aslinda ama aradaki fiyat farkı deger mi bilmiylrum.
Lancia Delta S4 dedi: Bu bütçede alabileceğin en iyi model budur, daha üstüne bence gerek yok. WH1000XM5'ten de daha iyi bir model. https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-sennheiser-momentum-4-wireless-kulak-ustu-fiyati,2064006412.html Genişletmek için tıkla... Buna baktim biraz kaba duruyordu o yüzden tercih etmedim. Simon_Henriksson dedi: XM5 daha iyi. Ayrica beyaz rengi cok hos. Hem Sony'de tasarimda iyi buna ek olarak ses kalitesi AirPods Max'den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Sony alacağım sanirim ya. VValtieL dedi: İkisini de denemediğim için bir şey diyemem hocam . Ama AirPods kafada daha güzel duruyor bence. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkürler hocam Max'in tasarimi daha hos aslinda ama aradaki fiyat farkı deger mi bilmiylrum.
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 7 Ocak 2025 #16 ege123eds dedi: Buna baktim biraz kaba duruyordu o yüzden tercih etmedim. Sony alacağım sanirim ya. Genişletmek için tıkla... Hadi hayirli olsun. Sony hem daha F/P hem daha kaliteli. Hangi rengini alacaksin? Merak ettim.
ege123eds dedi: Buna baktim biraz kaba duruyordu o yüzden tercih etmedim. Sony alacağım sanirim ya. Genişletmek için tıkla... Hadi hayirli olsun. Sony hem daha F/P hem daha kaliteli. Hangi rengini alacaksin? Merak ettim.
ege123eds Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #17 Simon_Henriksson dedi: Hadi hayirli olsun. Sony hem daha F/P hem daha kaliteli. Hangi rengini alacaksin? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Beyaz alirim herhalde Teşekkürler bir de daha iyileri sizi bulsun.
Simon_Henriksson dedi: Hadi hayirli olsun. Sony hem daha F/P hem daha kaliteli. Hangi rengini alacaksin? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Beyaz alirim herhalde Teşekkürler bir de daha iyileri sizi bulsun.
VValtieL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 7 7 Ocak 2025 #18 ege123eds dedi: Buna baktim biraz kaba duruyordu o yüzden tercih etmedim. Sony alacağım sanirim ya. Yine de teşekkürler hocam Max'in tasarimi daha hos aslinda ama aradaki fiyat farkı deger mi bilmiylrum. Genişletmek için tıkla... Bence değmez hocam denemedim ama. Eski fiyatıyla olsa belki olabilirdi.
ege123eds dedi: Buna baktim biraz kaba duruyordu o yüzden tercih etmedim. Sony alacağım sanirim ya. Yine de teşekkürler hocam Max'in tasarimi daha hos aslinda ama aradaki fiyat farkı deger mi bilmiylrum. Genişletmek için tıkla... Bence değmez hocam denemedim ama. Eski fiyatıyla olsa belki olabilirdi.
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 7 Ocak 2025 #19 ege123eds dedi: Beyaz alirim herhalde Teşekkürler bir de daha iyileri sizi bulsun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ben de tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.
ege123eds dedi: Beyaz alirim herhalde Teşekkürler bir de daha iyileri sizi bulsun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ben de tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.
ege123eds Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #20 VValtieL dedi: Bence değmez hocam denemedim ama. Eski fiyatıyla olsa belki olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Bence de degmez gibi ya.
VValtieL dedi: Bence değmez hocam denemedim ama. Eski fiyatıyla olsa belki olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Bence de degmez gibi ya.