Sahibinden.com alıcı ürünü teslim almıyor!

terimistpikachu

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, Sahibinden.com'da uzun süredir Param Güvende ile elimde olan eski bilgisayar parçalarımı satıyorum. GTX 670 ekran kartımı Adana'da oturan birine sattım, ürünü aldığı gibi kargoladım ve ürün de 1 gün içinde Adana/İncirlik'e götürüldü ama adam ürünü teslim almıyor. Teslim almadığı gibi herhangi bir mesaj falan da atmıyor. Böyle bir durumda Sahibinden paramı bana iletiyor mu, yoksa ürün bana geri mi geliyor?

Ürün bugün tekrar adresine götürülmüş, ürünü yine teslim almamış. Hem günlerdir ekran kartsız oturuyorum hem de onaylasa bile param eriyor. Siz siz olun Param Güvende ile özellikle de Adana'ya ürün satışı yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2008'den beri o sitenin üyesiyim, birçok eşya alıp sattım, söz konusu ekran kartı olunca çok sıkıntılı insanlar çıkabiliyor, sana da anladığım kadarıyla öyle biri denk gelmiş.

Param güvende kullanmıyorum kesinlikle.
Böyle olayları gördükçe param güvende isteyen adama da gelip kendin al diyorum.

Ben 2008'den beri o sitenin üyesiyim, birçok eşya alıp sattım, söz konusu ekran kartı olunca çok sıkıntılı insanlar çıkabiliyor, sana da anladığım kadarıyla öyle biri denk gelmiş.

Hocam dediğiniz gibi bilgisayar parçalarında çok sıkıntı çıkıyor. Ben de bu 2 haftalık süreçte PS3-PS4-PS Vita sattım hepsi sıkıntısız işledi ama yine Adana'ya sattığım dandik bir kule tipi anakart+RAM+soğutucu seti yüzünden 1 hafta uğraştım adam ürünü onaylamayıp eş zamanlı olarak kendi hesabından ilana koymuştu. Dediğiniz gibi bilgisayar parçaları için sıkıntılı bir site.

Hiçbir alıcının hakkını yememek, yanlışım varsa da sorumluluğu üstlenmek adına kullanıyordum. Ama bundan sonra asla kullanmayacağım.
Çok sıkıntılı bir sistem. Satıcıyı zerre kadar korumuyor. O yüzden elden ya da havale sonrası kargo ile satmak en iyisi.

Çok sıkıntılı bir sistem. Satıcıyı zerre kadar korumuyor. O yüzden elden ya da havale sonrası kargo ile satmak en iyisi.

Aynen dediğiniz gibi. Alım sözleşmesinde alıcının "ürünü teslim almakla yükümlü" olduğunu belirtiyor. Az önce sahibinden müşteri hizmetlerini aradım sanki ürünü ben kargoya vermemişim gibi tabiri caizse azar yiyip kapattım telefonu. Dediğiniz gibi cidden sıkıntılı bir sistem bir daha da asla kullanmam. İyi niyeti suistimal etmede üstüne yok halkımızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…