Sahibinden.com bozuk ekran kartı satan kişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece başlığı okuma!

GeT sayesinde.
Okumak ne kadar zor olabilir?
Demek istediğim iade olayı nasıl oldu şap taktın çalışmadı demek ile iade alabileceğini zannetmiyorum. Bu arada soruyu size sormadım siz neden yanıtlıyorsunuz anlamadım ki.

Arkadaşlar paramı geri aldım. Ordan yana sıkıntı yok. Sadace sizi de uyarayım istedim.

Bazı "çok" eski monitörlere "yeni" kartlar görüntü veremiyor. Denediğiniz monitörler nedir?
Yok hocam onla alakalı değil. Mönitörlerden biri günümüzde bile satılan Asus'un HDMI mönitörüydu.
Kargoyu kim ödüyor "alıcı öder" siz ödediniz parası iade oldu mu? Gönderirken kim ödedi? Bunlardan zarar olmamıştır umarım.
Sağ olun düşündüğünüz için. Gelirken ben ödedim. Gönderirken o ödedi. Yurtiçi kargo anlaşmalı olduğu için 3-4 TL tutuyor.
Çok geçmiş olsun, paranı nasıl geri alabildin acaba?
GET sayesinde geri alabildim. GET'in olayı şöyle sen onay vermediğin sürece para satıcıya gitmiyor ve onay süresince (3 gün) direkt iade edebiliyorsun. Masafeli satış sözleşmesi'nin ''Cayma Hakkı'' kısmını okursanız daha iyi anlarsınız. Evet çat diye iade yapabiliyoruz. Hiç bir sorun olmasa dahi GET sistemi satıcıdan çok alıcıyı korur.
"İlan ile İlgili Şikayetim Var" yazan yere tıklayıp durumu anlatmadınız mı?
Uygun seçenek bulamadım ki.
Aynen biri daha kandırıldı galiba yazık oldu.

İlanı neden kaldırdığını sorduğumda böyle bir yanıt aldım.

Ben onun ağzını aradım. Bana O.C. yaparken anakartının yandığını söyledi. Ama bunu söylediğinde ekran kartı çoktan kargoya verilmişti. Ona ekran kartı içinde değildi de mi anakart yanarken dedim? Değildi, dedi. Büyük ihtimal ekran kartını da anakartla yakmış. Aklınca böyle bir işe girişmiş. İlk satışı olduğu içinde böyle yapıp kandırabileceğini sanmış. Sistemi fazla bilmiyor yani. Şimdi konuştuğumda hatasını kabul etti. Garantiye yollayacam kartı diyor.

Son düzenleme:
"Allah'ın adını verdi" ve "yeminler etti" diyorsun zaten bu güvenmemek için yeterli. Memlekette ne kadar hırsız varsa hepsi dinin arkasına saklanıyor.
Ben zaten yeminlere, ''Din, Allah diyenlere'' inansam GET açtırmazdım. GET'siz hiç bir şey almam. Girin Sahibinden.com'un satış sözleşmelerine bakın. GET'siz bütün durumlar alıcıya aittir diyor. Yani sana salatalık gönderse bile hiç bir şey yapamazsın.
Dostum ikinci el kart alma. Paranı biraz daha biriktir. Yine indirim olur takip et. En azından elinde sıfır kartın olur.
Ya sorma. Yedik bir halt. Yapmam normalde böyle hatalar. Fiyat mı uygun geldi ne oldu bilmiyorum. Vatan.com'da MSI GTX 1050 Gaming X 2 GB vardı 775 TL'ye almadım. Gittim bunu aldım. Bazı şeyler kader galiba. Kısmetim de yokmuş galiba. Şimdi elimde kredi kartı 830 TL fiyatı çıkmış GTX 1050'lere bakıyorum. Alsam mı almasam mı? Kararsızım. Bayramı da bekleyesim var. Belki indirim olur diye. Ama dolar da mübarek tam ekran kartı alacaz. Coştukca coşuyor. İnsan gibi yükselmiyor. 1 haftada 30 krş yedik ya!

Böyle sahtekarlar yüzünden adam ikinci elden soğuyor. Kusura bakmayın fakat sizin de iki kelam etmeyip, paramı geri aldım diyerek mevzuyu yetkililere bildirmemeniz de hoş olmamış. Neyse, geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…