Sahibinden.com bozuk ekran kartı satan kişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle sahtekarlar yüzünden adam ikinci elden soğuyor. Kusura bakmayın fakat sizin de iki kelam etmeyip, paramı geri aldım diyerek mevzuyu yetkililere bildirmemeniz de hoş olmamış. Neyse, geçmiş olsun.
Dostum yetkili falan yok ki. Dediğin seçeneklerde uygun bir seçenek yok. Zaten bilmediğim için size soruyorum. Bu nasıl benim suçum oluyor anlamadım. Adam satan ben konuyu açtığım gibi ilani kaldırmış. Hatasını kabul etti. Şimdi garantiye yollayacam diyor. Ben sana sorayım. Yetkili biri kim nasıl şikayet etcem? Lütfen bana anlat.

Saol. Aynen 2. el mi? Tövbe bundan sonra yanından geçmem. Ne insanlar var ya! Kesinlikle GET'siz hiç bir şey almayın arkadaşlar. Mutlaka arada banka olan 2. el sitelerine yönelin.

Ekran kartı 2. el almak çok riskli bir şey. RAM falan olsa hadi belki ama ekran kartı baya şans işi.
Aynen ağzım yandı bir kere. Daha da tövbe. Ne bileyim insan herkesi kendisi gibi sanıyor. Yani ben de ekran kartı sattım. Böyle yapmadım. Özene bezene temizledim. Kutusu, poşeti herşeyi düzgünce yerleştirdim. Asla yalan söylemedim. Demek ki yanılmışız. Allah'tan GET açtırdık. Bakalım bayrama kadar bekleyecem gibi uygun kampanya filan çıkarsa da kaçırmam artık.

Aklıma gelen birkaç cümleyi yazıverdim mesela. İlgili şikayet yeri olsun veya olmasın bence önemli değil. Yazılacak yer her daim mevcut . İlanı satıcı kaldırmamış olsaydı şayet şunları yazardım.

Son düzenleme:
Gönderi kırmızı ok ile göstermen çok iyi olmuş. Ne bileyim dostum. Benim Sahibim.com üzerinden pek çok satışım oldu. Ama ilk defa bir şey aldım. Yani başıma ilk defa geldiği için bilemedim. Ama sistemi bildiğim için paramı kurtardım. Şikayet olayını bilmiyordum. Bundan sonra bir şey alacağımı sanmıyorum ama yararlıdır. Teşşekkürler.

Geçmiş olsun. Bu dönemde güven gerçekten zor. Satıcı olmak da dert alıcı olmak da.

Geçmiş olsun. Bu dönemde güven gerçekten zor. Satıcı olmak da dert alıcı olmak da.
Ben Sahibinden.com üzerinden anakart, RAM, işlemci, 2 ekran kartı sattım. Hiç sorun yaşamadım. İlk defa bir şey aldım. Ne bileyim. Demek ki herkesi kendin gibi bilmeyeceksin.

Sevaba bile girersiniz, böyle dolandiricilari ifsa etmek lazim.
İlanı kapattı zaten. Her şeyi itiraf etti. Anakartıyla ekran kartı yanmış. Garantiye yollayacam diyor. Artık bilmiyorum. Başka adla yine açar mı ne yapar? Siz dikkatli olun yine. Paramı aldım. Ama bana çok zararı oldu dolaylı yoldan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…