Get ile onlarca ürün alıp sattım ben de. 2 defa haricinde bir problem yaşamadım. Birisi satın alım iken diğeri de sattığım bir ürün ile alakalıydı.
Satın aldığım ürün antika bir daktiloydu. Satıcı açıkça bahsettiğinden daha hasarlı bir ürün gönderdi. Açıklamalarda ise " 2 tuşu bozuk, bazı kozmetik sorunları vardır" ibaresi nedeniyle haksız bulundum. Elimde patladı. Mekanizma değişimi için dönemin parasıyla 200 dolardan fazla masraf yaptım.
Sattığım ürünlerden birisi için ise yine kendi aptallığımdan haksız bulundum. Ekran kartını sattım, kargoladım. Satın alan "uyanık" 1 gün sonra ekran kartı bozuk diye itiraz etti ve ürün iadesi yaptı. Sattığım kart sağlam iken bana bozuk kart geldi. Buradaki tecrübesizliğim ise sattığım ekran kartı üzerindeki seri numaraları kaydetmemiş olmam.
Onun haricinde çok şey sattım. Cep telefonları, bilgisayar parçaları, boş tonerler gibi. Çok da şey aldım oyun konsolu, elektronik ürünler vs. Yukarıda bahsettiğim 2 örnek haricinde hiç sorun yaşamadım. Alırken de satarken de dikkatli olmak lazım. Satıcıya açıklamaya ürün seri numarasını eklemesini söyleyin. Bu durum 2 tarafı da koruyacaktır.