Merhabalar. Sahibinden.com da biri ile FX işlemci almak için anlaştım. 22 Temmuz'da ödemeyi yaptım 25'inde kargoya verildi. Buraya kadar her şey normal. 27'sinde bana geldi kargo ile 12.5 TL tuttu ben de ödedim. Hemen kargoyu açıp baktım içinden 3 tane 775 pin core 2 duo çıktı. Hemen telefon numarası ile irtibata geçtim hataları olduğunu gönderdikleri işlemcilerin, bende kalabileceğini Get'i onaylarsam göndereceğini söyledi. Ben de şüphelendim, ertesi gün paketi sahibinden.com'un sipariş numarası ile gönderdim alıcı ödemeli olarak biliyorsunuz.
İade de kargo ücreti tamamen karşı tarafa ait ama bu arkadaş galiba yanlış adres vermiş. Kargo teslim edilemedi ve satıcının telefonuna ulaşamıyorum adres almak için kargo bana geldi. Ben de kendisi burada yok diyerek reddettim kendi kendimi yok ettim Şimdi bir sorunum var. Bu kargo yarın teslimat için bana tekrar gelecek. Kargoyu almamak gibi bir şansım var mı? Bu sorunu nasıl halledebilirim? Sabah erkenden şubeye mi gitmeliyim? Lütfen yol gösterin.
Şimdi iki defa kargo parası gelecek kargoyu da Zonguldak'a gönderdim, ben de İzmir'deyim. 25 TL'den az gelmez kargo parası içindeki işlemciler beş para etmez çalışıp çalışmadığını da bilmiyorum. O yüzden kargoyu almak istemiyorum.
Bu arada ben paramı iade aldım. Adam kargo gelmeden onay verdi GeT ile dolandırdığını anlayınca. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kıl payı kurtulmuşsunuz o kişiyi destek kısmından şikayet edin, böyle durumlarda GET' e kesinlikle onay vermeyin apaçık dolandırıcılık yapmaya çalışmış kargo olayını desteğe sorabilirsiniz.