A aliefemetin Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 59 5 Ağustos 2022 #1 İlana normal bir şekilde fotoğrafı koyduk ancak ekteki şekilde gözüküyor. Sebebi nedir? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 7 KB · Görüntüleme: 1.382
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.083 Makaleler 1 Çözümler 570 5 Ağustos 2022 #2 İlan verirken vitrinde gozukecek fotografi en basa aldınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS A aliefemetin Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 59 5 Ağustos 2022 #3 GFYT dedi: İlan verirken vitrinde gozukecek fotografi en basa aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet aldım. İlanı düzenlemeye girdiğimde gördüm site yeni bir seçenek eklemiş, listede fotoğrafın gözükmesini istiyorsak ek ücret ödememiz gerekiyormuş. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: İlan verirken vitrinde gozukecek fotografi en basa aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet aldım. İlanı düzenlemeye girdiğimde gördüm site yeni bir seçenek eklemiş, listede fotoğrafın gözükmesini istiyorsak ek ücret ödememiz gerekiyormuş.