yasin pala Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Alt tarafı hesabıma girmek istedim kimliğin ön resmini istiyor. Okunaklı olacakmış bir de paylaşayım mı? Sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023
Alt tarafı hesabıma girmek istedim kimliğin ön resmini istiyor. Okunaklı olacakmış bir de paylaşayım mı? Sorun olur mu?
netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #2 Riske girmeye gerek yok.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 Sorun olmaz büyük ihtimalle.
netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #4 Kullanıcı311 dedi: Sorun olmaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ne olacağını kimse bilemez.
Kullanıcı311 dedi: Sorun olmaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ne olacağını kimse bilemez.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 11 Mart 2023 #5 yasin pala dedi: Alt tarafı hesabıma girmek istedim kimliğin ön resmini istiyor. Okunaklı olacakmış bir de paylaşayım mı? Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Önceden istemiyordu diye biliyorum ama sahibinden.com güvenilir sonuçta böyle bir şey mantıklı.
yasin pala dedi: Alt tarafı hesabıma girmek istedim kimliğin ön resmini istiyor. Okunaklı olacakmış bir de paylaşayım mı? Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Önceden istemiyordu diye biliyorum ama sahibinden.com güvenilir sonuçta böyle bir şey mantıklı.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 11 Mart 2023 #6 Haklısın adını soyadını ve yaşadığın yeri biliyorlar. Niye sana soruyorlar ki? Daha basit bir şekilde sen söylemeden alabilirler.
Haklısın adını soyadını ve yaşadığın yeri biliyorlar. Niye sana soruyorlar ki? Daha basit bir şekilde sen söylemeden alabilirler.
netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #7 Dubreuil dedi: Önceden istemiyordu diye biliyorum ama sahibinden.com güvenilir sonuçta böyle bir şey mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hiçbir site özel bilgi istemez ve buna hakları yok ve burada sahibindenden bahsediyoruz bütün dolandırıcılıklar oradan dönüyor.
Dubreuil dedi: Önceden istemiyordu diye biliyorum ama sahibinden.com güvenilir sonuçta böyle bir şey mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hiçbir site özel bilgi istemez ve buna hakları yok ve burada sahibindenden bahsediyoruz bütün dolandırıcılıklar oradan dönüyor.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 11 Mart 2023 #8 netboom dedi: Hiçbir site özel bilgi istemez ve buna hakları yok ve burada sahibindenden bahsediyoruz bütün dolandırıcılıklar oradan dönüyor. Genişletmek için tıkla... Zaten amaç bu ya. Dolandırıcılıkları önlemek .
netboom dedi: Hiçbir site özel bilgi istemez ve buna hakları yok ve burada sahibindenden bahsediyoruz bütün dolandırıcılıklar oradan dönüyor. Genişletmek için tıkla... Zaten amaç bu ya. Dolandırıcılıkları önlemek .
netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #9 Dubreuil dedi: Zaten amaç bu ya. Dolandırıcılıkları önlemek . Genişletmek için tıkla... Ben gene güvenmiyorum sonuçta kimlik bu hadi tel numarası neysede.
Dubreuil dedi: Zaten amaç bu ya. Dolandırıcılıkları önlemek . Genişletmek için tıkla... Ben gene güvenmiyorum sonuçta kimlik bu hadi tel numarası neysede.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 11 Mart 2023 #10 Bir şey olacağını sanmıyorum.