TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 11 Mart 2023 #11 netboom dedi: Hiçbir site özel bilgi istemez ve buna hakları yok ve burada Sahibinden'den bahsediyoruz, bütün dolandırıcılıklar oradan dönüyor. Genişletmek için tıkla... Bu kadar akıldan yoksun bir açıklama görmedim. Amaçları dolandırıcılık faaliyetleri engellenmek ki gayet doğru bir karar olmuş.
netboom dedi: Hiçbir site özel bilgi istemez ve buna hakları yok ve burada Sahibinden'den bahsediyoruz, bütün dolandırıcılıklar oradan dönüyor. Genişletmek için tıkla... Bu kadar akıldan yoksun bir açıklama görmedim. Amaçları dolandırıcılık faaliyetleri engellenmek ki gayet doğru bir karar olmuş.
netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #12 Linux Kaymak dedi: Bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben güvenmiyorum ne için bir site kimlik ister ki.
Linux Kaymak dedi: Bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben güvenmiyorum ne için bir site kimlik ister ki.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #13 netboom dedi: Hiçbir site özel bilgi istemez ve buna hakları yok ve burada sahibindenden bahsediyoruz bütün dolandırıcılıklar oradan dönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız bu dolandırıcılıkları sahibinden yapmıyor, satıcılar yapıyor.
netboom dedi: Hiçbir site özel bilgi istemez ve buna hakları yok ve burada sahibindenden bahsediyoruz bütün dolandırıcılıklar oradan dönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız bu dolandırıcılıkları sahibinden yapmıyor, satıcılar yapıyor.
netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #14 Kullanıcı311 dedi: Hocam yalnız bu dolandırıcılıkları sahibinden yapmıyor, satıcılar yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ama o sitede oluyor yani engelliyebilirler.
Kullanıcı311 dedi: Hocam yalnız bu dolandırıcılıkları sahibinden yapmıyor, satıcılar yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ama o sitede oluyor yani engelliyebilirler.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #15 netboom dedi: Ama o sitede oluyor yani engelliyebilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam satıcılar veritabanına girip T.C. Fotoğraflarımızı mı alacak.
netboom dedi: Ama o sitede oluyor yani engelliyebilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam satıcılar veritabanına girip T.C. Fotoğraflarımızı mı alacak.
hakki_csharp Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2023 #16 Bir şey olmaz. En kötü bilgileriniz paylaşılır ve sizde dava açarsınız.
yasin pala Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #17 hakki_csharp dedi: Bir şey olmaz. En kötü bilgileriniz paylaşılır ve sizde dava açarsınız. Genişletmek için tıkla... Fiyat neye göre belirleniyor 1milyon 2milyon TL alabilir miyim.
hakki_csharp dedi: Bir şey olmaz. En kötü bilgileriniz paylaşılır ve sizde dava açarsınız. Genişletmek için tıkla... Fiyat neye göre belirleniyor 1milyon 2milyon TL alabilir miyim.
hakki_csharp Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2023 #18 yasin pala dedi: Fiyat neye göre belirleniyor 1milyon 2milyon TL alabilir miyim. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmaz hocam korkmayın.
yasin pala dedi: Fiyat neye göre belirleniyor 1milyon 2milyon TL alabilir miyim. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmaz hocam korkmayın.