Sahibinden.com kredi kartı bilgisi ister mi?

manifesto_52

Hectopat
Daha fazla  
Sahibinden'de Param Güvende ile ürün sattım alıcı şahıs e-postana bak ücreti yolladım dedi linke tıkladım saçma bir site açıldı ve kart bilgisi istiyor. Ben inanmadım Param Güvende ile alışveriş yapıp böyle bir şey yaşayan var mı?

Ekran Alıntısı.PNG

Fotoğraftaki site linkine bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stripe ödeme sağlayıcısının arayüzünü kullanarak sahte bir site oluşturmuş. Bilgileri yazınca ödeme başarısız diyecek ve kart bilgilerin dolandırıcıya iletilecek. Sakın bir daha alan adına bakmadan bağlantılara tıklamayın.

kral güvence veriyor hahahha

Stripe ödeme sağlayıcısının arayüzünü kullanarak sahte bir site oluşturmuş. Bilgileri yazınca ödeme başarısız diyecek ve kart bilgilerin dolandırıcıya iletilecek. Sakın bir daha alan adına bakmadan bağlantılara tıklamayın.
gelen e posta orjinal birebir yapılmış ama düşmedik tuzağa

Dosya Ekleri

• ffb99fdd-39be-4a92-abe3-34d235b1b34d.jpeg
    ffb99fdd-39be-4a92-abe3-34d235b1b34d.jpeg
    135,4 KB · Görüntüleme: 130
Arkadaşlar benim de başıma böyle bir olay geldi kart bilgilerini yazdım sonda kart bakiyesini o görünce şüphelenip girmedim bir sıkıntı olur mu bilginiz var mı?

Arkadaşlar benim de başıma böyle bir olay geldi kart bilgilerini yazdım sonda kart bakiyesini o görünce şüphelenip girmedim bir sıkıntı olur mu bilginiz var mı?
Kart bilgilerini yazdıktan sonra göndermediysen sıkıntı olmaz. Ama gönderip birde kartında şifre yoksa sıkıntı.Kartına ait bir bilgi gönderdiysen numarası vs direk kartı iptal et yenisini al..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı