SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.052 Çözümler 25 3 Kasım 2024 #11 uk2727 dedi: Tamam hocam öyleyse sen bir ürün almak için şehirden şehre gidip yol ücreti mi veriyorsun her seferinde. Yüz yüze alışveriş yaptığını varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Her yüz yüze alışveriş yapanın şehir değiştirdiğinimi varsayıyorsun?
uk2727 dedi: Tamam hocam öyleyse sen bir ürün almak için şehirden şehre gidip yol ücreti mi veriyorsun her seferinde. Yüz yüze alışveriş yaptığını varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Her yüz yüze alışveriş yapanın şehir değiştirdiğinimi varsayıyorsun?
uk2727 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 346 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #12 SiyahiBeyfendi dedi: Her yüz yüze alışveriş yapanın şehir değiştirdiğinimi varsayıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam bence sen benim ne demek istediğimi anladın.
SiyahiBeyfendi dedi: Her yüz yüze alışveriş yapanın şehir değiştirdiğinimi varsayıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam bence sen benim ne demek istediğimi anladın.