Sahibinden.com'da bir ekran kartı arayışı içerisindeyim. Kendime göre kartlar buldum fakat satıcılara Param Güvende ile gönderim teklif ettiğimde olumsuz dönüşler alıyorum. 'Param Güvende' hizmetine karşı olan bu güvensizliğin sebebi nedir? Ve şehir dışından kart alırken buna benzer dolandırılma riskini ortadan kaldıracak hizmet vs. bulunuyor mu?
Tamamen alıcıyı koruyor.
Alıcı, ürünü bozup geri gönderse satıcının yapabileceği bir şey yok. Kargo parası da cabası. Kendi adıma satıcı olarak tövbeliyim.
Ben şahsen 15-20 adet ürün sattım. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Genelde kargolama yaparken cihazın çalıştığını ve paketleme kısımlarını her ihtimale karşı kayıt alıyordum. Ama dediğim gibi hiç sıkıntı yaşamadım ürün satarken. İnternette sıkıntı yaşayanlarda var tabiki.
Sahibinden.com'da bir ekran kartı arayışı içerisindeyim. Kendime göre kartlar buldum fakat satıcılara Param Güvende ile gönderim teklif ettiğimde olumsuz dönüşler alıyorum. 'Param Güvende' hizmetine karşı olan bu güvensizliğin sebebi nedir? Ve şehir dışından kart alırken buna benzer dolandırılma riskini ortadan kaldıracak hizmet vs. bulunuyor mu?