LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #1 Başlıktaki gibi 10 dk önce bir ürünüm mesaj gelmeden satışınız gerçekleşti gördüm. Merak ettiğim iki husus var. Engellenen kişiler ürünlerimi satın alma imkanı olabiliyor mu? İkincisi bu alan kişiyi nasıl bulabilirim?
Başlıktaki gibi 10 dk önce bir ürünüm mesaj gelmeden satışınız gerçekleşti gördüm. Merak ettiğim iki husus var. Engellenen kişiler ürünlerimi satın alma imkanı olabiliyor mu? İkincisi bu alan kişiyi nasıl bulabilirim?
technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.973 Çözümler 11 26 Aralık 2021 #2 Sattığın ürün ne? Şayet bilgisayar gibi yüksek bütçeli bir şey ise iptal etmeni tavsiye ederim. GET üzerinden dolandırılanları görüyoruz sürekli.
Sattığın ürün ne? Şayet bilgisayar gibi yüksek bütçeli bir şey ise iptal etmeni tavsiye ederim. GET üzerinden dolandırılanları görüyoruz sürekli.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #3 technope dedi: Sattığın ürün ne? Şayet bilgisayar gibi yüksek bütçeli bir şey ise iptal etmeni tavsiye ederim. GET üzerinden dolandırılanları görüyoruz sürekli. Genişletmek için tıkla... DDR3 1066 MHZ ram hiç mesaj gelmedi alıcıdan direk satın aldı alan kişiyi bilmiyorum. İptal ettim az önce bakalım kim sipariş etmiş.
technope dedi: Sattığın ürün ne? Şayet bilgisayar gibi yüksek bütçeli bir şey ise iptal etmeni tavsiye ederim. GET üzerinden dolandırılanları görüyoruz sürekli. Genişletmek için tıkla... DDR3 1066 MHZ ram hiç mesaj gelmedi alıcıdan direk satın aldı alan kişiyi bilmiyorum. İptal ettim az önce bakalım kim sipariş etmiş.