Sahibinden.com satıcısı dolandırıcı mı?

Çok Güçlü

Centipat
Daha fazla  
Gamer world, andromeda teknoloji, oyuncu dünyası, gamer central derken şimdi vouge Gaming market yapmış olabilir mi? Açıklamalar aynı, camlar, mekan vs hep aynı ve aynı dümen "sıfır". Dikkatli olunmasını istiyorum, parayı zor kazanıyoruz. Bilen arkadaşlar olayı aydınlatır ise çok seviniriz.

Şüpheli bir ilanı burada. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-nvidia-geforce-gtx-960-2gb-1064272272/detay

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamer world, andromeda teknoloji, oyuncu dünyası, gamer central derken şimdi vouge Gaming market yapmış olabilir mi? Açıklamalar aynı, camlar, mekan vs hep aynı ve aynı dümen "sıfır". Dikkatli olunmasını istiyorum, parayı zor kazanıyoruz. Bilen arkadaşlar olayı aydınlatır ise çok seviniriz.

Şüpheli bir ilanı burada. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-nvidia-geforce-gtx-960-2gb-1064272272/detay

Konuyla alakalı değil ama o fiyata o ekran kartını alma.

GTX 960 çok eski bir kart sıfır olacağını sanmıyorum. En iyisi bu fiyata 2.el temiz RX 570 bulursanız onu alın.

Hocam hiç bilmiyorum ama ben de iki tane farklı satıcının açıklamasının aynı olduğunu fark etmiştim, bir kaç cümle farklıydı. Sanırım uğraşmamak için kopyalıyorlar. Çünkü benim satın aldığım yerin bir sürü pozitif yorumu vardı. Sağ olsun satıcı da güvenilirdi, sapasağlam kargoladı. Fiyat olarak bir sıkıntı yok bu arada ucuz değil, hatta pahalı geldi. Ama satıcı profili olarak bence güvenilir değil.

Sakın bu mağazadan almayın. Geçenlerde video gördüm. Normalde bu satıcının ismi ANDROMEDA TEKNOLOJI BILGISAYAR olarak eski ismi geçiyor. Bir abimiz sistem toplarken Vogue adlı satıcıdan tehtid almış. Bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2015 yılında çıkan bir kartın 2023 yılında sıfır olması çok düşük bir ihtimal. Anca koleksiyoncu vs almıştır o şekilde olur.

2. el olarak kullanıcıdan gerekli testleri yapıp alın daha güvenli olur.

Sakın bu mağazadan almayın. Geçenlerde video gördüm. Normalde bu satıcının ismi ANDROMEDA TEKNOLOJI BILGISAYAR olarak eski ismi geçiyor. Bir abimiz sistem toplarken Vogue adlı satıcıdan tehtid almış. Bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu görmüştüm, biraz izlemiştim. Hangi mağaza olduğunu izlemedim. Dikkatiniz takdiri hak ediyor hocam. Sayenizde bir tüketici mağdur olmayacak :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı