SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #11 qoLLardo dedi: Evet konuyla ilgili yorum yazanlar olmuş. Sahibinden de çokça iyi yorumlar almış. Dediginiz gibi çok rahat yapılabilir bu tarz şeyler. Satıcı sistemi ofiste deneyip sattığını söylüyor. Akşam arkadaşım oraya gidip kontrol edecek. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Hayırlı olsun şimdiden.
qoLLardo dedi: Evet konuyla ilgili yorum yazanlar olmuş. Sahibinden de çokça iyi yorumlar almış. Dediginiz gibi çok rahat yapılabilir bu tarz şeyler. Satıcı sistemi ofiste deneyip sattığını söylüyor. Akşam arkadaşım oraya gidip kontrol edecek. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Hayırlı olsun şimdiden.
Q qoLLardo Kilopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 258 5 Temmuz 2023 #12 SwanesSS dedi: Tamamdır hocam. Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağolun.
SwanesSS dedi: Tamamdır hocam. Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağolun.
S strat0 Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #13 qoLLardo dedi: Teşekkürler sağolun. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Satıcıdan alım yaptınız mı? Ben de bir alım yapmayı düşünüyorum ama siz memnun kaldınız mı acaba?
qoLLardo dedi: Teşekkürler sağolun. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Satıcıdan alım yaptınız mı? Ben de bir alım yapmayı düşünüyorum ama siz memnun kaldınız mı acaba?
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 9 Ağustos 2023 #14 @strat0 Aynı durumdayız, siz yaptınız mı?