MrKonyaLe Hectopat Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar ben orta düzey bir pc alacagım ileride upgrade yapmayı düşünüyorum. PC'yi sahibinden.com'da teknocebim isimli bir satıcadan yapacagım sizce pişman olurmuyum birde sistem idare edermi 2 ay içinde ssd ve ekran kartı alacagım. sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet,... Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar ben orta düzey bir pc alacagım ileride upgrade yapmayı düşünüyorum. PC'yi sahibinden.com'da teknocebim isimli bir satıcadan yapacagım sizce pişman olurmuyum birde sistem idare edermi 2 ay içinde ssd ve ekran kartı alacagım. sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet,... Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Nisan 2015 #2 Pişman olursunuz kısaca. Bu ekran kartıyla ancak HD video izlenir, oyun oynamayı unutun. Buradan bir sistem seçin en azından: Sistem Tavsiyeleri
Pişman olursunuz kısaca. Bu ekran kartıyla ancak HD video izlenir, oyun oynamayı unutun. Buradan bir sistem seçin en azından: Sistem Tavsiyeleri
C Cevdet3535 Hectopat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #3 Sıfır yazıyor ama, sıfır olduğuna da inanmıyorum. Bu sistemi 5 yıl rafta beklettiyse orası ayrı.
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2015 #4 Parayı çöpe atarsınız bunu alarak..