BuBeniCokAlakdarEDer Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 40 15 Mayıs 2022 #1 Sarı siteden get ile 5/4S/3GS telefonlarını almak istiyorum. Telefonda sıkıntı olursa iade edebiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2022
Sarı siteden get ile 5/4S/3GS telefonlarını almak istiyorum. Telefonda sıkıntı olursa iade edebiliyor muyuz?
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 15 Mayıs 2022 #2 BuBeniCokAlakdarEDer dedi: Sarı siteden get ile 5/4S/3GS telefonlarını almak istiyorum. Telefonda sıkıntı olursa iade edebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Get alıcıyı koruyan bir sistem. Alabilirsiniz.
BuBeniCokAlakdarEDer dedi: Sarı siteden get ile 5/4S/3GS telefonlarını almak istiyorum. Telefonda sıkıntı olursa iade edebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Get alıcıyı koruyan bir sistem. Alabilirsiniz.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.789 Çözümler 26 Yer Muğla 15 Mayıs 2022 #3 Telefondan parça çalıp geri yollayanlar bile var iade kısmında alıcıyı aşırı koruyan bir sistem var.
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 15 Mayıs 2022 #4 Telefon gibi cihazları yüzyüze ve elden test etmeden almayın derim.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #5 BlackShadow dedi: Telefon gibi cihazları yüzyüze ve elden test etmeden almayın derim. Genişletmek için tıkla... İçinden parça alıp iade eder hocam sıkıntı yok.
BlackShadow dedi: Telefon gibi cihazları yüzyüze ve elden test etmeden almayın derim. Genişletmek için tıkla... İçinden parça alıp iade eder hocam sıkıntı yok.
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 15 Mayıs 2022 #6 Yigithan Yildirim dedi: İçinden parça alıp iade eder hocam sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... İşte bu yüzden telefon satarken de alırken de yüzyüze alışveriş taraftarıyım, hatta GET teklif eden olursa tek kelime yazmadan engelliyorum o kişiyi.
Yigithan Yildirim dedi: İçinden parça alıp iade eder hocam sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... İşte bu yüzden telefon satarken de alırken de yüzyüze alışveriş taraftarıyım, hatta GET teklif eden olursa tek kelime yazmadan engelliyorum o kişiyi.