Sahibinden.com'a girememek

17kHerze

Hectopat
Daha fazla  
Resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. Gece 2 civarında elektrik kesilmemesine rağmen internet gidip geldi fakat yatakdan kalkmaya üşendiğim için bakmadım. Az önce ilan bakmak için girdim fakat bu hataları aldım çözüm bul dediğimde de Windows da DNS hatası aldım. Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• 1704259128454.png
    1704259128454.png
    197,6 KB · Görüntüleme: 149
  • Ekran görüntüsü 2024-01-03 082001.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-03 082001.png
    215,3 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden hem uygulamada hem de sitede çöktü hocam.

Resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. Gece 2 civarında elektrik kesilmemesine rağmen internet gidip geldi fakat yatakdan kalkmaya üşendiğim için bakmadım. Az önce ilan bakmak için girdim fakat bu hataları aldım çözüm bul dediğimde de Windows da DNS hatası aldım. Çözümü nedir?

Sorun sende değil hocam sahibindenin sisteminde sorun var.

Sahibinden.com, Instagram hesabından açıklama yaptı.

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır.

Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Son düzenleme:
Sahibinden hem uygulamada hem de sitede çöktü hocam.

Teşekkürler hocam bende sorun benden kaynaklı sandım çok teşekkürler.

Alan adını yenilemeyi unutmuşlar, alan adını da başka birisi satın almış bittiği gün. 02.01.2024 tarihinde alan adı el değiştirilmiş olarak gözüküyor, umarım uzun bir süre kapalı kalmaz Sahibinden.com fakat durum şuan uzun sürecek gibi gözüküyor. Whois üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Düzenleme:
Başka birisi satın almamış, Network Solutions şuan tutuyor domaini yani Sahibinden alan adı yenileme işlemini yapmadığı için Network Solutions şirketine daha fazla bir ödeme yapacak.

Son düzenleme:
Alan adını yenilemeyi unutmuşlar, alan adını da başka birisi satın almış bittiği gün. 02.01.2024 tarihinde alan adı el değiştirilmiş olarak gözüküyor, umarım uzun bir süre kapalı kalmaz Sahibinden.com fakat durum şu an uzun sürecek gibi gözüküyor. Whois üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Düzenleme:
Başka birisi satın almamış, Network Solutions şu an tutuyor domaini yani Sahibinden alan adı yenileme işlemini yapmadığı için Network Solutions şirketine daha fazla bir ödeme yapacak.

Aga meşhur sitemizi kaybetmeyiz değil mi ya. :( sarı logolu sitemiz.

Arkadaşlar tekrardan açılmış.

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-03_194756788.png
    resim_2024-01-03_194756788.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 70

Technopat Haberler

Geri
Yukarı