Sahibinden.com'da ön ödeme yapmalı mıyım?

GET açsın. 450 ye koyar oradan alırsın sıkıntılı ise geri gönderirsin böylece için rahat olur.

GeT satıcı için sıkıntılı bir durum. Sen ürün geldi, kırdın bana kırık geldi diyebilirsin örnek olarak. Suistimal edilebilir benim gibi uç noktalarda düşünmeyin.

Komisyonu ödeyip GET açtırın veya kişinin adres bilgilerini ve kimlik fotokopisini isteyin ki dolandırılma durumunda savcılığa gidebilin. Fakat satıcı GET'e izin vermiyor ise büyük ihtimal dolandırıcıdır.

Ortalık dolandırıcı kaynıyor. Paranın tamamını da kaybedebilirsin sonra uğraş dur. Elden bakarak alman daha mantıklı
Satıcı İstanbul'da.
Ürünü GET ilanına çevirir misiniz diye rica ettim, ayrıca komisyon ücreti varsa ben ödeyebilirim dedim. O da ne kadar sürede geçiliyor bi bakayım geri dönüş yapacağım dedi.
Herkese teşekkürler. Komisyonu 36TL eklenir dedi. Onu da teyit ettim 400'ün %9'u 36 ediyor. Yani 400+Kargo yerine 436+Kargo'ya alacağım. Satıcı sorun çıkarmadı sağolsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…