Sahibinden.com'dan 6000 TL Bilgisayar Toplama

GöktuğAy

Decapat
Yer
İstanbul/Başakşehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhabalar. Şimdiden bütçemi sorarsanız arkadaşlar 6300 TL ama ben o 300 TL ile Battlefield V almayı düşünüyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi ilk önce sizlere bir link paylaşacağım.

İ7.6700k.4.00 GHZ GTX 1070 Tİ 8 GB EKRAN KARTLI 16 GB REMLİ PC - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 634824082

Sizce buradan bilgisayar toplamamda sakınca var mıdır? Bir de sinerjiden şöyle bir sepet oluşturup yine sahibinden ekran kartı seçip bu sistem nasıl olur? Sizlere o linki de veriyorum.
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplama

Uygun Fiyatlı Temiz Kullanılmış GTX 1080 Ti - Galax Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 632877218

Arkadaşlar yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Sahibinden sitesine güvenebilir miyim, bu ortamlardan ilk defa alışveriş yapmış olacağım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080Tİ 3500TL altı biraz zor. GET'siz sakın almayın. Mümkün olduğu kadar kendi bulunduğunuz şehir içi aratın ve elden almaya çalışın, testleri yapın. Bana sorarsan sistemi sıfır al ekran kartını 2. el al. En mantıklısı çünkü.
Piyasadaki güçlü işlemci 4790K var, ancak fiyatı nerdeyse Ryzen 2600 kadar pahalı. Ne gerek var 5 senelik işlemciyi almaya? Çok ucuz denk gelir alırsın ayrı tabii. SSD ve HDD zaten 2. el alınmaz.

Biraz tecrübe ve yaşınızın da en azından kendini anlatacak ve karşıdakini süzecek kadar büyük olması gerekiyor. Yaş kaç? :) Ayrıca o kart fazlasıyla şüpheli o paraya 1080Ti çok zor. 1.5 yılda mafetmiştir mining ile.
Yaşım 18 ama bu işlerde ilk deneyim olacağı için dediğiniz gibidir. Peki sizden yardım istesem bana nasıl bir sistem toplayabiliriz tabi sizin için de sıkıntı olmazsa.
1080Tİ 3500TL altı biraz zor. GET'siz sakın almayın. Mümkün olduğu kadar kendi bulunduğunuz şehir içi aratın ve elden almaya çalışın, testleri yapın. Bana sorarsan sistemi sıfır al ekran kartını 2. el al. En mantıklısı çünkü.
Piyasadaki güçlü işlemci 4790K var, ancak fiyatı nerdeyse Ryzen 2600 kadar pahalı. Ne gerek var 5 senelik işlemciyi almaya? Çok ucuz denk gelir alırsın ayrı tabii. SSD ve HDD zaten 2. el alınmaz.
Sizde haklısınız yanlış anlamazsanız sizden de yardım istesem nasıl bir sistem toplayabilirim genellikle oynadığım oyunlar battlefield 1 ve rainbow six gibi ekran kartım gtx 750 ti artık yetmiyo o yüzden güzel bir şey almaya karar verdim. Sizce nasıl bir şey toplayabiliriz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı