theysleptonme10times Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 1.447 Makaleler 1 Çözümler 4 16 Ağustos 2020 #11 Chole dedi: Benim almak istediğim ilanda 16 GB RAM 256 GB SSD 1660 Ti kart var eşdeğer mi sizinki. Genişletmek için tıkla... Yok benimkinin biraz daha kötü ekran kartı var ram boyutu ayni ama yine de beklentinizi karşılamaz diye duşunuyorum
Chole dedi: Benim almak istediğim ilanda 16 GB RAM 256 GB SSD 1660 Ti kart var eşdeğer mi sizinki. Genişletmek için tıkla... Yok benimkinin biraz daha kötü ekran kartı var ram boyutu ayni ama yine de beklentinizi karşılamaz diye duşunuyorum
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 868 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #12 Chole dedi: sahibinden.com da güzel bir laptop buldum ve almak istiyorum ama tanımadığım bir adama direk EFT yapıp kargo beklemek aptallık olur bu gibi durumlarda tecrübesi olan var mı nasıl yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tamamen şans. GET ilanı açtırabilirsen açtır.
Chole dedi: sahibinden.com da güzel bir laptop buldum ve almak istiyorum ama tanımadığım bir adama direk EFT yapıp kargo beklemek aptallık olur bu gibi durumlarda tecrübesi olan var mı nasıl yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tamamen şans. GET ilanı açtırabilirsen açtır.