Sahibinden.com'dan iPhone 6S Plus Almak

popu1er

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım ve Düzenleme
Sahibinden sitesinde "Apple 6S Plas 16 GB 1 yıl garantili sıfır orijinal" başlıklı bir ilan gördüm. Avrupa cihazı ve Türkiyede kaydettirilmiş sanırım 1 YIL Apple garantili yazmışlar. Ürün kodunu sordum "A1687 mi A1688 mi" dedim bana direk "1687 Modeli" dedi. Ya yoğunluktan mı dersem umutsamamazlık mı bilemeyeceğim ama ben bugün 6S cihazımı satıp bu adamlardan bu cihazı almayı düşünüyorum. Yarım yamalak cevap vermeleri can sıkıcı ve endişe verici ancak bugün bir karar vermek zorundayım. Sizce alınır mı yoksa uzak mı durmalıyım? Ve Eğer alırsam cihaz'da çeşitli kısıtlamalara maruz kalır mıyım? Mesela iCloud, Facetime vb. Gibi özelliklerde kısıtlama olur mu? Bilgilenririseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Not: Cihazın kapalı kutu olduğunu söylüyorlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Bu kadar önemsiz kullanıcılardan almamanızı tavsiye ederim şahsen. Ayrıca bir de hafıza konusunda öneride bulunmak istiyorum. Kendi adıma konuşacak olursam oyun oynamama rağmen telefon hafızamın 21/32 dolu. O yüzden 16GB şık modelden uzak durmanızı tavsiye ederim.

Sahibinden.com üzerinden bu şekilde satılan cihazları almayınız. Git 100-200 fazla ver görerek al cihazını veya get ilan açabiliyorsa öyle yaparak cihazı kontrol edip teslim al ama yinede ben olsam böyle umursamaz bir satıcıya para kazandırmazdım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…