Sahibinden.com'dan Sıfır Xiaomi Mi 9 SE almak

Merhabalar proadam3007 arkadaşım. Dostum inan senin fikrini ve yorumunu alabilmek için yeni üye oldum. Çünkü ben de ilgili mobilistan elektronikin sahibinden.com ilanında gördüğüm. Xiaomi Mi 8 Lite 64 GB model telefondan almayı istiyorum ama ister istemez kafamda bazı soru işaretleri oluyor. Mesela IMEI kaydından ve veya ilerde telefonun kullanıma kapanmasından endişe ediyorum. O yüzden sana danışmak ve senden mümkünse bilgini almak istiyorum. Senin satın aldığın telefon IMEI kaydı yurt içi kayıtlı mı ve telefonda olsun veya satın alma sürecinde olsun herhangi bir problem yaşadın mı? Yardımcı olursan çok memnun olurum dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Mi 8 Lite'nin fiyatına baktım biraz. Ve Mobilistan Elektronik'teki fiyat çok düşük geldi. Ben Mobilistan
Elektronik'ten alma derim. Ben Turan GSM'den aldım. Gerçekten çok ilgili bir satıcıydı. Kafanda soru işaretleri olması çok doğal. Benim de çok fazla sorum vardı aklımda. Ben genel olarak bilgiyi Miui TR'den aldım. Sende oradan bakabilirsin. Ben sana bildiklerimi söyleyeyim. Benim telefon IMEI kayıtlı. Ama şu kayıtların farklarını hala bende tam çözemedim. Bu yüzden sana yanlış bilgi vermek istemiyorum. Sana önerdiğim Sahibinden satıcıları Semers ve Turan GSM. Ancak onlardaki Mi 8 Lite'ler çok daha pahalı. Dediğim gibi dostum bende biraz cahilim. Miui TR den daha detaylı bilgi alabilirsin.

Dostum öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim. Ben telefonu mobilistan elektronikten aldığını sanmıştım. Ben de açıkçası bu kadar uygun bir fiyat olunca satın aldıktan bir süre sonra sıkıntılar yaşamaktan çekiniyorum. İnan dostum ben de bu IMEI kayıtlarının farklılıklarını bir çözemedim pasaport kayıtlı yok yurt içi kayıtlı yok, şu kayıtlı yok bu kayıtlı... Bir de şu TR uyumlu global room yok, güncel room bunlarda nedir onu da anlayamıyorum. Ama gerçekten mi 8 Lite'yi almayı çok istiyorum işte bakalım uygun bir fiyata bulabilsem alacağım. Kendime de değil hediye alacağım. Benim Vestel Venus'um var bana yetiyor ama hediye olunca da olduğu zaman güzel ve tam donanımlı sıkıntısız bir telefon almayı istiyorum. Bunda da mi 8 Lite benim için bir adım önde. Ama dediğin gibi Xiaomi TR'yi de bir arayıp bilgi alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı