Sahibinden.com'dan Xiaomi Mi 9 SE alınır mı?

PROMETEUS

Decapat
Arkadaşlar yakın zamanda telefon alacağım. Redmi Note 7 almayı düşünüyordum. Sahibinden.com'da gezerken resimdeki ilanları gördüm. Sizce sıkıntı çıkarır mı? Çünkü piyasadaki değerinin çok altında satıyorlar.

Capture+_2019-08-22-13-55-13.png Capture+_2019-08-22-13-55-02.png Capture+_2019-08-22-13-54-50.png

1- Garanti yok.
2- Bu telefonların çoğu pasaport kayıtlı olmuyor İMEİ atıyorlar.
3- Bu telefon 2000 TL civarına satılıyor o fiyatlara Türkiye garantili Meizu Note 9 alınabilir işlemci performansı gibi şeyler uçurum fark tabii ki Mi 9SE daha iyi ama kafanız rahat olur.

1- Garanti yok.
2- Bu telefonların çoğu pasaport kayıtlı olmuyor İMEİ atıyorlar.
3- Bu telefon 2000 TL civarına satılıyor o fiyatlara Türkiye garantili Meizu Note 9 alınabilir işlemci performansı gibi şeyler uçurum fark tabii ki Mi 9SE daha iyi ama kafanız rahat olur.
IMEI atmaları performans düşüşü yaşatıyor mu sonuçta performansları aynı telefonların. Orijinal telefonlar. Garantiye takılmayan birisi bence gönül rahatlığıyla kullanabilir.

Vay be sitede korsan oyunlara hayır diye konuyu paramparça eden bir sürü arkadaşlar uğramamış buralara hayret. :D
Bal gibi de alınır hocam şayet ben aldım kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür 10 numara makineler hiç kaçırmayın derim, gidipte Samsung M20 gibi cihazlara 1500,2000 TL vereceğine mis gibi babalar gibi bunlardan alırım daha iyi. 😉

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı