Sahibinden.com'dan Xiaomi Mi 9 SE alınır mı?

Kusura bakmayın ama insanların bütçesi her şeye yetmeyebilir. Adam 5 bin TL verip sıfır garantili alacağına 3 verir, gider garantisiz alır, paşa paşa kullanır. Ama kaçakçılık olayına girmeyeceğim.

Rahatsız olmadım sadece herkese V30+ öneriyorsunuz ondan dedim
2000-2500 arasında şuan genel olarak en iyi telefon.

Bir ara 3000 TL civarında hep LG G7 öneriyordum aynı şeyi söylüyorlardı şimdi 3500 TL civarına çıktı şuan Mi 9T öneriyorum robot değilim veya CTRL-V yapmıyorum.

Burada üzerinde durulması gereken asıl konu bunlar değil. Müşterinin kandırılmaması ve bazı risklerinin olabileceğini en açık şekilde belirtilmesi.

Yani herşey en dürüst şekilde müşteriye iletilirse müşteri bunları değerlendirip risklerine göre seçimini yapar. Bundan sonrasına kendisi karar verir.

Ben de bir ara düşünüyordum acaba diye ama tam net önümü göremiyorum. Çünkü sıkıntı yaşayanların da olduğunu duyuyorum okuyorum.

Son düzenleme:
Valla beyler kusura bakmayında tutupta 2 gb RAM olan yıllanmış hatta artık güncelleme gelmeyecek olan ama hala satışı yapılan Iphone 6 16 GB 2000-2500 TL vereceğime giderim yurtdışı Xiaomi alırım daha iyi. Diyorsunuz ki kaçak falan kusura bakmayın da asgari ücretle çalışıpta daha iyi bir cep telefonları var iken bu fiyatta gidipte İphone alamam biraz şu vergileri,zamları indirsinler de şu kaçak cep telefonuymuş yok kaçak sigaraymış milleti uğraştırmasınlar bu vatandaki sistem böyle gittikçe daha nice kaçak ticaretler olacak ki bunlar kaçak olduğu biline biline bu sitelerde peki neden hala satışı durdurulmuyor diye bir düşünün isterseniz?

Bu yüzden konu başlığı Xiaomi Ben 8 şubat 2018 de Hepsiburada üzerinden 6 GB RAM'li Xiaomi Mi Note 3 almıştım. O zamanlar 1598 liraydı. Ama indirimlerle 1300 TL civarına bile getiren olmuştu diye hatırlıyorum. Şimdi ise en ucuz Migrosta 2099 liraymış.

Yani konu Xiaomi olunca illa yurt dışı almaya gerek yok bence. Bir ara Note 7 Pro'yu 1750 TL den satıp yanında powerbank kulaklık falan vermişlerdi.

Tabi olay hep daha üst seviye telefon alma isteği olduğundan değişiyor Yani garantili bir tık alt ürün mü yoksa garantisiz pasaport kayıtlı diyeceğim ama artık bunun da hükmü kalmadı çakma IMEI li telefonlar mı ?

Bazen benim de gözüm kaymıyor değil ama ben bir tık altı olsun kafam daha rahat olsun diye düşünenlerdenim. Gerçi Türkiye içi garantili olanlarında da bazı sıkıntılar okumuyor değilim.

Gerçekten telefonu ne için alacağımız ve ihtiyaçlarımızı karşılayacak olup olmamasını iyi analiz etmek lazım. Yani marka ve gösteriş takıntısından uzak kalabilirsek bence uygun fiyatlı bulmak mümkün. Tabi yurt dışıyla kıyas bile edilemeyiz ama yapacak bir şey yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…