Sahibinden GeT hizmeti satıcı için güvenilir mi?

kratos843

Centipat
Sahibinden GeT ile laptop satacagim daha once ürün gelmedi deyip paranin geri alinmasi gibi duyumlar aldim. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Elden satmak en iyisi. Her gün farklı yöntem buluyorlar insanları dolandırmak için.

Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Laptop bana gelmedi diyemez. Çünkü kargodan teslim onayı almak zorunda. Teslim onayı aldıkta sonra 48 saat geri iade şansı var yoksa otomatik olarak para sana geçer.

Kesinlikle güvenilir değil.

Laptop sattınız diyelim. Alıcı laptopu teslim alır, içindeki donanımları boşaltır veya değiştirir bozuk takar sonra da bu laptop bozuk deyip iade başlatır. Veya aynı laptopun direkt bozuk olanını size gönderir iade eder. Siz de öylece kala kalırsınız. Sahibinden'e iletişime geçersiniz, dava açın bizi ilgilendirmez derler. Yani her türlü satıcı için çok sıkıntı bir sistem.

Bu tarz hizmetlerin hepsi alıcı odaklıdır. Satıcı her zaman mağdur edilir. Kesinlikle Get tarzı satış yöntemlerini önermiyorum. Başına her şey gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…