vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 26 Mart 2021 #1 Sahibinden'de bir ürün alınca iade nasıl oluyordu? Mesela ürün arızalı çıktı, satıcıya yolladım, iadeyi kabul etmedi. Ne olacak?
Sahibinden'de bir ürün alınca iade nasıl oluyordu? Mesela ürün arızalı çıktı, satıcıya yolladım, iadeyi kabul etmedi. Ne olacak?
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 26 Mart 2021 #2 vbios dedi: Sahibinden'de bir ürün alınca iade nasıl oluyordu? Mesela ürün arızalı çıktı, satıcıya yolladım, iadeyi kabul etmedi. Ne olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam onaylama sürecindeyken gönderirseniz para satıcıya aktarılmayacağı için iadeyi kabul etmekten başka çaresi yok bence.
vbios dedi: Sahibinden'de bir ürün alınca iade nasıl oluyordu? Mesela ürün arızalı çıktı, satıcıya yolladım, iadeyi kabul etmedi. Ne olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam onaylama sürecindeyken gönderirseniz para satıcıya aktarılmayacağı için iadeyi kabul etmekten başka çaresi yok bence.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #3 Kabul etmezse araya Sahibinden giriyor. GET ile hakkınızı mutlaka alırsınız merak etmeyin.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 26 Mart 2021 #4 Videoya alırsınız kutuyu açarken falan, ama o da videoya alabilir sağlamdı falan diyebilir. Kısacası uzar gider.
Videoya alırsınız kutuyu açarken falan, ama o da videoya alabilir sağlamdı falan diyebilir. Kısacası uzar gider.