Sahibinden GET ne yapmalıyım?

Hocam yani Aliexpress mantıgı gibi?
Hocam Aliexpress'i bilmediğimden bir şey diyemiyorum ama mantığı siz anlamışsınızdır.

"Bildiğim kadarıyla" kargo sana gelecek. Eğer ki işlemci sorunsuzsa "Alışverişi Onayla" seçeneğine tıklayıp, parayı satıcıya gönderiyorsun. Yani alışverişi tamamlıyorsun.

Ama eğer olursa ki işlemcide sorun var ve sahibine geri döndürmek isterseniz "İade Et" butonuna tıklayın ve siz bu sefer satıcıya işlemciyi kargolayın. Sahibinden, paranızı size verecektir.
Bu benim yazdığım hocam.
 
Tamamdır işlemci ısınırsada sıkıntı vardır değil mi?
Hocam nasıl bir ısınma olduğuna, oda sıcaklığına, kasanızdaki soğutmaya da bağlı. 78 80e kadar normal denebilir ancak bu çok değişken bir şey kesin bir şey diyemeyiz.
Hocam yani Aliexpress mantıgı gibi?
Evet tamamen öyle. Aliexpress mantığı gibi ve alıcıyı koruyan bir yöntem.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı