Eğer dolandırıcıysan tabii ki de bulaşmamalı. Eğer dolandırıcı değilsen niye bulaşmamalı ki? Normal bir şekilde davranıp iyi bir şekilde paketlersen ve hiçbir sıkıntı çıkmaz ise adamın eline geçince eğer bozulursa problem var.
Ayrıca; "GET ilanı bile bir satıcının dolandırıcı olduğunu anlamak için bir yöntem" demişsiniz. Kesinlikle
değil.
Ne yazık ki bu işlerin içinde olmadığınız belli, herkesi sen ben gibi iyi niyetli sanıyorsunuz. Maalesef böyle işlemiyor.
Onlarca internet satışı olan birisiyim, tonlarca da referansım mevcut ancak kesinlikle GET satışı yapmıyorum. Dolandırıcı mı oldum ben şimdi?
Herkes iyi niyetli değil, neler gördüğümü bilseniz böyle konuşmazdınız buna da emin olun.
Basit bir örnek vereyim, siz satıcısınız, ben alıcı, GET ile sizden atıyorum GTX 970 satın aldım, siz bana tertemiz kartı yolladınız, kart bana geldi ben kötü niyetli biri olarak daha önce elimde olan aynı model bozuk GTX 970'i size gönderdim, ne hissedeceksiniz?
Ya da, bana Ryzen 5 2600 sattınız, elime ulaştı ama takmaya çalışırken pinlerini yamulttum suçu size attım bana bozuk geldi diyerekten, iade ettim. Ne yapacaksınız?
Haberiniz olsun, sahibinden bu konularda satıcının koşulsuz ve şartsız şekilde ne olursa olsun iade almasını istiyor ve her zaman alıcıdan taraf tutuyor.
Bana inanmıyorsanız internette araştırmak çok zor değil bu arada bunları, tonlarca konu ve şikayet mevcut satıcı tarafından.