Sahibinden güvenli mi?

hall.00

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) İ7-9750H CPU @ 2.60Hz 16GB Bellek
OMEN by HP Laptop 15-dc1xxx
Merhaba bu linkten PS Vita almayı düşünüyorum, sizce güvenli mi?

"Konu kapandığı için linki sildim"

Son düzenleme:
Evet ama satıcı ile buluşup almanizı oneririm.

Satıcıyla yüz yüze görüşüp ürünü inceleyip öyle alın. Önceden para göndermezseniz bir sorun olmaz.
Param güvende sistemi ile verilen ücret Sahibinden'de bekletiliyor ürünü teslim alıp 5 iş günü içinde onaylarsanız satıcının hesabına onaylamazsanız iade kodu ile kargoya teslim edip paranızı geri alıyorsunuz. Yüz yüze buluşmaktan daha güvenli artık.

Param Güvende'yi kesinlikle önermiyorum. Yüz yüze buluşacaksanız alın bence. Ama öncesinde cihazın orijinal olup olmayacağını nasıl anlayacağınızı, ikinci elini alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini araştırın.

Param Güvende sistemi ile verilen ücret Sahibinden'de bekletiliyor ürünü teslim alıp 5 iş günü içinde onaylarsanız satıcının hesabına onaylamazsanız iade kodu ile kargoya teslim edip paranızı geri alıyorsunuz. Yüz yüze buluşmaktan daha güvenli artık.

Sistemi biliyorum ve söylediğinize katılıyorum hocam. Bazı şahıslar ürünü göndermeden önce IBAN atıp bir miktar para talep ediyorlar ona dikkat etmesi gerektiğini söylemek istemiştim 🙂. En temizi yüz yüze görüşüp inceledikten sonra satın almak.

Mağaza ilanlarını tercih etmenizi öneririm, konuşup görüşüyorsunuz ve genelde sağlam ürünler geliyor. Bir sıkıntı olursa da yardımcı oluyor çoğu. En son Xbox 360 almıştım öyle Param Güvende falan da kullanmadım sorunsuz geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı